sâmbătă, 20 octombrie 2012

Aveti datorii și o casă în proprietate? Alegeti-l deputat pe Vasile Varga!

Notarul Vasile Varga propunea la ultima ședință a CLM scoaterea la licitație a apartamentelor celor care au acumulat datorii la CET. Nu tu o hotarâre de consiliu privind reeșalonarea, nu tu o măsură care să ii ajute pe bieții oameni, ci direct DEPOSEDAREA!
Ei bine, stimați brăileni, aveți acum ocazia sa-l ajutați pe domnul notar să-și ducă planul la capăt: ieșiți la vot pe 9 decembrie și dați-i votul dvs! Și lui Cătălin Boboc, căci, în calitate de senator, îi poate da și el o mână de ajutor

RECOMANDARE

http://viatabrailei.ro/solutii-extreme-in-clm-vasile-varga-doreste-sa-le-fie-luate-casele-datornicilor-la-cet_6017

marți, 16 octombrie 2012

E oficial: PDL-istul Marius Necula vrea sa candideze la Braila

Senatorul de Galaţi Marius Necula a avut, aseară, o ieşire la postul tv din dotare pentru a-şi clarifica situaţia politică, după ce colegii din PDL-ul condus de Doru Răsmeriţă l-au lăstat fără colegiu. Necula a spus că marginalizarea sa s-a pordus pe fondul răfuielilor cu gruparea Boldea din PDL Galaţi şi ia în calcul inclusiv să candideze la Brăila, din partea PPDD. Necula nu a precizat de ce anume depinde acest lucru, dar a admis totodată că e posibil să nu candideze deloc. Aceasta înseamnă că la PPDD nu a fost luată o decizie în ceea ce-l priveşte. Totuşi, ţinând cont că Sorin Ovidiu Bălan a fost cel care a dat informaţia referitoare la Necula, e de presupus că nu el se împotriveşte. Mai degrabă conducerea centrală sau chiar filiala brăileană, mai exact centrul de putere care s-a creat în jurul lui Gabriel Musceleanu.

vineri, 12 octombrie 2012

Bunea Stancu îşi inventează adversari: rămas fără opozanţi reali, i-a căşunat pe Felix Tătaru ca să nu spună Băsescu

Gheorghe Bunea Stancu nu ratează nicio ocazie să se plângă de faptul că în campania electorală s-a "bătut" cu Felix Tătaru, despre care spune că e specializat în atacuri la persoană. Nu înţeleg de ce, după atâtea luni de când a câştigat alegerile locale, încă mai vorbeşte despre acestea. A făcut-o şi aseară pe postul de televiziune controlat de un gălăţean pe care-l ajută să obţină un post de senator la Brăila, sacrificându-şi ca de obicei colegii de partid. Că vorbeşte, n-ar fi mare lucru, dar spune numai prostii de prostit proştii, ca să cităm din clasici în viaţă.
Nu cu Felix Tătaru te-ai bătut, domnule Stancu, ci cu un candidat real iar atacurile la persoană le-ai practicat chiar dumneata. Nici Viata Brailei, nici Obiectiv, singurele publicaţii ce ţi-au reamintit despre banii publici pe care i-ai cheltuit cum ai crezut de cuviinta,  nu au vorbit despre amante, beţii, cheltuieli de lux prin hoteluri bucureştene, excursii prin Austria etc sau alte lucruri pe care le-ai folosit din plin in campania DUMITALE împotriva lui Diacomatu!
Stancu s-a plâns, de asemenea, că a fost singur împotriva tuturor. Din nou, fals! Ai avut televiziunile de partea dumitale si o liotă de subalterni care ţi-au ţinut isonul şi cu care ai umplut peste tot spaţiile de emisie.
Opreşte-te cu minciunile! Ai câştigat, doar dumneata ştii cum, nu ai niciun motiv să te faci de râs spunând minciuni atât de sfruntate.
Ziariştii oligofreni, imbecili şi panarame care au îndrăznit să te întrebe despre BANII PUBLICI si AFACERILE PRIVATE există, sunt mai mulţi şi nu îi cheamă pe toţi Felix Tătaru sau Traian Băsescu, ca să traduc eu ce transmiţi de fapt, dar nu ai curajul să spui explicit pentru că eşti conştient cât e de ridicol ceea ce pretinzi!

Recomandare
http://brailanews.blogspot.ro/2012/10/votand-ppdd-braila-veti-face-senator-un.html

joi, 11 octombrie 2012

Votând PPDD Brăila veţi face senator un PDL-ist gălăţean

BrailaNews dovedeşte încă o dată că oferă informaţii de calitate cititorilor săi. În articolul De râsul lumii: politicienii compromişi la Galaţi, buni pentru Brăila.Pleacă Dumitriu, vine Necula!
publicat luni, 8 oct., vă informam că gălăţeanul Marius Necula nu-şi mai găseşte locul la PDL Galaţi şi urmăreşte să candideze la Brăila, unde crede el că s-a răsturnat căruţa cu proşti. Informaţia a fost confirmată azi pe două surse: PDL Galaţi care a invalidat aseară candidatura lui Necula şi Sorin Ovidiu Bălan care a declarat astăzi în presa brăileană că gălăţeanul va primi un colegiu de senator la Brăila.
Cu alte cuvinte, SOB a predat PPDD Brăila intereselor obscure reprezentate de Necula şi îi îndeamnă pe brăileni să trimită în Senat un gălăţean alungat şi de ai lui. În schimbul a ce? Probabil finanţarea propriei campanii electorale!
Gălăţeanul este omul din spatele Realităţii TV, unde Gheorghe Bunea Stancu, şeful PSD Brăila, este ca la el acasă. (Chiar şi în această seară e invitat în studioul televiziunii lui Necula). Cum la alegerile din decembrie, USL are închise cel puţin 2 colegii de deputati (4 si 5) cu mari şanse şi pentru al treilea, este de presupus astfel că Necula va primi colegiul 1 Senat. În traducere liberă, să înţeleagă şi social-democraţii brăileni, senatorului Ion Rotaru i se pregăteşte o mare capcană. În condiţiile în care nu va obţine 50 la sută plus unu, şi este puţin probabil să obţină, ghiciţi ce ce întâmplă!? Deci, Necula vine la sigur pe mâna liderului PSD şi a lui Sorin Ovidiu Bălan.
După numirea prim vicepreşedintelui PPDD în ATOP pe un post remunerat de Consiliul Judeţean, devine evident că acest partid, de la care brăilenii au avut aşteptări reale, a ajuns să facă compromisuri de-a dreptul periculoase pentru interesele Brăilei.

Recomandari
http://nepasadegalati.ro/politic/senatul-necula-%C5%9Fi-a-luat-adio-de-la-o-candidatur%C4%83-din-partea-pdl-pentru-parlamentare 
http://brailanews.blogspot.ro/2012/10/de-rasul-lumii-politicienii-compromisi.html
http://www.ziare.com/politica/senat/senatorul-pd-l-marius-necula-acuzat-ca-a-furat-un-brevet-de-inventie-1022661

Organizația PDL Brăila ar putea fi desființată

Dumitriu si Stancu au pus bazele unui parteneriat durabil PDL-PSD
După ultimele evenimente petrecute la PDL Brăila, se ia în calcul desființarea organizației județene și organizarea de noi alegeri pe alt fundament. Rămășiția grupării generalului Bădălan, rămasă de izbeliște odată cu expedierea la Galați a lui Dumitriu, opune rezistență la organizarea pe criterii competitive și intrarea în opoziție față de puterea locală coruptă și clientelară. Nici n-ar avea cum, democrat-liberalii brăileni care constituie nucleul organizației fiind ei înșiși parte a acestei puteri, dependenți cu afacerile și cu posturile din instuituțiile publice de bunăvoința baronului USL.
Este de presupus că, în aceste condiții, Vasile Blaga să tranșeze rapid lucrurile, iar baltul PDL Brăila cu USL să ia sfârșit, după mulți ani. Sau, dimpotrivă, dacă gruparea constituită în jurul lui Marian Fusea va avea câștig de cauză, cu concursul conducerii centrale, cârdășia PDL- PSD va supraviețui

Recomandari:
http://viatabrailei.ro/pdl-braila-nu-se-dezminte-nazare-a-fost-refuzat-pentru-a-nu-strica-blatul-cu-usl_6004

miercuri, 10 octombrie 2012

De holocaustul românesc cui îi pasă?

Am toată aprecierea faţă de popoarele care îşi cunosc istoria şi îşi respectă înaintaşii. Evreii au tot dreptul să-şi comemoreze victimele holocaustului. În legătură cu holocaustul evreiesc am de spus doar că Şova nu a ştiu să explice ce a vrut să spună. Pe fond a avut dreptate. Românii nu se fac vinovaţi de masacrarea evreilor din spaţiul locuit de ei, ci trupele horthyste. Se stie ca singurii evrei din România care au suferit prigoana, suferintele si jertfele unui Holocaust, au fost cei din Nordul Ardealului, ajunsi în stapânirea Budapestei prin Diktatul de la Viena din august 1940. Au fost dusi în lagare cu acte în regula, cu toate dovezile necesare, cei din Basarabia, Bucovina si Transnistria, dar pe care Ucraina sau Rusia refuza sa-i contabilizeze. 
Nu o spunem noi, ci chiar reprezentanţi de marcă ai evreimii româneşti. Depune mărturie însuşi Wilhelm Filderman (om politic și jurist român, conducător laic de seamă al obștii evreiești în perioada de la sfârșitul primului război mondial până la sfărșitul celui de al doilea război mondial. Filderman a fost președintele Federației Uniunii Comunitaților din Romania (FUCE) și reprezentant al evreilor  în parlamentul român) şi este citat în lucrarea Populatia evreiasca în timpul celui de-al doilea razboi mondial, publicata la Iasi în 1994, editura Fundatiei Culturale Române, editie bilingva, scoasa de Gheorghe Buzatu.
În fine, nu despre holocaustul evreiesc vreau să vorbesc, acesta fiind recunoscut de toată lumea. Ci despre HOLOCAUSTUL ROMÂNESC din perioada 1947 -1954 despre care nu pomeneşte nicio carte de istorie.  În şapte ani, au trecut prin lagărele şi închisorile comuniste circa 600.000 de români (3,1 la sută din polulaţia ţării). Au murit împuşcaţi, schingiuţi, maltrataţi 200.000 de oameni, în general elita românească. Circa 1 la sută din populaţie! Acesta se numeşte HOLOCAUST.
Holocaustul românesc este înfiorător, cel mai cumplit mascaru din acest secol. Autorii: comuniştii, antinaţionaliştii, anticreştinii, iraţionalii şi inumanii, toţi formaţi, instruiţi şi plătiţi de BOLŞEVICI. Iniţiatorii acestui holocaust în ţara jertfiţilor sunt străini de ţară şi au urmaşi în politica zilelor noastre. Îi cunoaşteţi cu toţii şi luaţi aminte!
Şi încă ceva: gandiţi-vă la propria familie şi amintiţi-vă fiecare despre unchii  sau bunicii care au zăcut în  închisorile comuniste şi la ce s-a ales de copiii şi de averea lor !

RECOMANDARI
http://brailanews.blogspot.ro/2010/11/istoricii-romani-mai-au-constiinta.html 
http://brailanews.blogspot.ro/2012/05/primarul-brailei-radu-portocala-ofensat.html


Scandal monstruos în USL Galaţi din cauza lui Dumitriu

Până la urmă, Constantin Dumitriu s-a dat pe faţă, confirmând ceea ce BrailaNews a susţinut încă de la sosirea sa la şefia PDL Brăila: anume că gălățeanul nu are nicio treabă cu PDL, el făcând parte din cu totul și cu totul alt film. Citiţi cu atenţie ce scrie site-ul nepasadegalati.ro:

"USL-iştii Marius Stan şi Radu Cosca au făcut-o de „ren” la o partidă de vânătoare în Suedia, împreună cu PDL-istul Constantin Dumitriu. Cei trei vânători din politica gălăţeană şi-au făcut de cap şi au petrecut mai multe zile de neuitat în Suedia, acolo unde au sacrificat mai mulţi prieteni de nădejde de-ai lui Moş Crăciun. Problema pentru primarul Marius Stan şi pentru viceprimarul Radu Cosca nu o constituie, însă, faptul că Moşul îi va tăia la porţie, în luna decembrie, ci că plimbarea acestora în Suedia împreună cu prietenul de la PDL a stârnit un scandal monstru în Uniunea Social Liberală. Cele mai mari nemulţumiri sunt în rândul social-democraţilor, care au sărit ca arşi atunci când au aflat de isprava liberalului şi a conservatorului. PSD-iştii acuză de trădare, în condiţiile în care conservatorul Radu Cosca este asociat cu democrat-liberalul Constantin Dumitriu, în proiectul „Antena 1 Galaţi-Brăila”. Prin urmare, viceprimarul va fi aliat şi în campania electorală cu PDL-istul, care va candida chiar în Colegiul 7 pentru Camera Deputaţilor, împotriva social-democratei Lucreţia Roşca.

   Radu Cosca şi-ar putea pierde mandatul de viceprimar
   Social-democraţii sunt atât de supăraţi pe cei doi rebeli din USL încât Radu Cosca şi-ar putea pierde mandatul de viceprimar, la solicitarea ministrului Dan Nica, preşedintele PSD. Surse din mediul politic ne-au spus că şefii social-democraţi i-au făcut o serie de reproşuri lui Eugen Durbacă – preşedintele PC – din cauză că nu îl ţine în frâu pe Radu Cosca. Ba mai mult, social-democraţii i-ar fi impus liderului conservator să îi retragă sprijinul politic lui Radu Cosca, dacă nu se debarasează de democrat-liberalul Constantin Dumitriu. Surse din interiorul USL susţin că viceprimarul Radu Cosca ar putea fi „faultat” politic chiar în prima şedinţă a Consiliului Local, din această lună, vorbindu-se despre faptul că proiectul privind noua organigramă a Primăriei, în care conservatorul are interese, nu va fi aprobat.
   Acţiunea celor trei politicieni a încins spiritele între şefii celor trei partide, atât liberalii, social-democraţii, cât şi conservatorii spunând că vânătoarea de reni în Suedia împreună cu Titi Dumitriu, în prag de campanie electorală, destabilizează USL. Mai mulţi membri importanţi din cadrul USL au vorbit chiar despre o suspendare a primarului Marius Stan. Până şi cei mai optimişti USL-işti gălăţeni dau şanse de supravieţuire Uniunii până, cel târziu, în prag de An Nou."
   Corina Dobre

luni, 8 octombrie 2012

De râsul lumii: politicienii compromişi la Galaţi, buni pentru Brăila.Pleacă Dumitriu, vine Necula!

Surse din PDL dau  ca sigură plecarea definitivă a lui Dumitriu la Galaţi şi nu datorită ofertei făcute de prietenul său de la organizaţia judeţeană GL, Răsmeriţă, ci pentru că aşa a decis conducerea centrală, mai exact Vasile Blaga.
Conştienţi că pe mâna lui Dumitriu au pierdut încrederea brăilenilor şi, nedorind să obţină un rezultat catastrofal la alegerile parlamentare, liderii democrat-liberali l-au trimis pe Titi înapoi la Galaţi.  Răsmeriţă îi va repartiza colegiul controlat de finul lui Dumitriu, nr. 7. Aşa poate fi interpretată declaraţia preşedintelui filialei gălăţene a PDL făcută pentru viaţabrailei.ro („El are potențial să câștige în municipiu" ). Cu alte cuvinte, potenţialul lui Dumitriu este finul, care se va asigura de voturi în colegiul unde naşul candidează.
În ceea ce-i priveşte pe gălăţenii care nu au loc să candideze la ei acasă, fiind trimişi la Brăila, unde eşuează lamentabil, aceştia nu se învaţă minte. Presa din Galaţi speculează că senatorul PDL Marius Necula, aflat în spatele postului Realitatea TV, post care a făcut o campanie electorală făţişă USL şi lui Gheorghe Bunea Stancu personal, e pe punctul de a-şi abandona partidul pentru a candida la senat în unul din cele 2 colegii de la Brăila. Dezertor din PDL, La Galaţi, era în negocieri cu PP-DD, însă nu se ştie deocamdată dacă acesta este partidul care îl va adopta şi la Brăila.
De ce nu vrea Necula să candideze în judeţul lui? Pentru că la noi mizează pe ajutorul liderului PSD, cu care are în comun proiectul drumului expres Brăila-Galaţi. Şi mai are probleme serioase la el acasă.
Senatorul PD-L Marius Gerard Necula este acuzat de furtul unui brevet, folosit ulterior pentru accesarea unor fonduri europene.Potrivit unei scrisori adresate cotidianului Jurnalul National de catre Ecaterina Nicolau, sotia medicului curant al lui Marius Necula, dr Alexe Corneliu Goarza, este vorba despre brevetul Instalatie pentru obtinerea si studiul metalelor pure.


http://viatabrailei.ro/doru-rasmerita-pdl-galati-dumitriu-are-potential-sa-castige-in-municipiu-nu-e-obligatoriu-sa-plece-de-la-sefia-pdl-braila_5981
http://www.ziare.com/politica/senat/senatorul-pd-l-marius-necula-acuzat-ca-a-furat-un-brevet-de-inventie-1022661
http://www.antidotul.ro/82267/realitatea-tv-lisinschi-vs-realitatea-tv-necula.html

luni, 1 octombrie 2012

Primarul l-a tinut incompatibil pe Anghelescu la Administratia Pietelor pana au venit controalele peste ei

Stoica Anghelescu, directorul economic al Primariei si-a dat demisia din Consiliul de Administratie al SC APT. Aflat de ani buni intr-o incompatibilitate flagranta, fara sa-l fi preocupat catusi de putin aspectul legal si moral al calitatii sale, Anghelescu a luat decizia de a renunta la una din sursele de venit in urma cu cateva zile.
Surse din Primarie spun ca directorul economic n-ar fi plecat de bunavoie din CA, ci din cauza unor iminente controale.