marți, 23 august 2011

Gheorghe Bunea Stancu, printre pesediștii care l-au adus la disperare pe Ponta. Urmează excluderea?

Primarii PSD si PNL care la alegerile din Neamt si Maramures au sprijinit candidatii PDL vor fi exclusi din partid, a anunțat Victor Ponta după ședința de azi a USL, în care au fost analizate cauzele care au dus la rezultatele sub așteptări la alergerile parțiale din cele două județe. 
Apoi, într-o intervenție televizată, a mai spus, dând  replică  lui Traian Băsescu: "Cine este Basescu asta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douazeci de ani ca sa reparam tot ce a furat el", a afirmat Ponta. Întrebarea noastră pentru Victor Ponta este cu cine va munci 20 de ani, cu Stancu, cel care nu mai prididește cu laudele și slugărnicia față de conducerea centrală a PDL? Cu Stancu care, cocoțat pe sacul cu bani publici,  și-a subordonat în teritoriu PDL, dând milioane de euro anual firmelor care sponsorizează PDL? Cu același Stancu care ține în stare de umilință pe toți social-democrații brăileni, de a făcut din PSD cârpa lui de șters pantofii?
Judecând însă după cele două declarații ale lui Ponta,  putem deduce că Vodă nu mai are mult de huzurit la cârma PSD Braila. Articolul publicat în Viața Brăilei (link aici), în care Vodă lăuda guvernul PDL, pe Murgeanu și Elena Udrea a ajuns și pe masa președintelui PSD care s-a săturat până peste cap de hazul lui și înțelege că trebuie să ia măsuri urgent.

3 comentarii:

  1. BUN DE RESEDINTE AL PDL BRAILA.SA TRAIASCA BGS.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca ar mira pe nimeni excluderea lui din psd.

    ce te faci daca ajunge presedinte la alt partid?

    RăspundețiȘtergere
  3. interesanta concluzie "Gheorghe Bunea Stancu, printre pesediștii care l-au adus la disperare pe Ponta"...i-ai talmacit cumva gindurile presedintelui PSD!? iar deductia "că Vodă nu mai are mult de huzurit la cârma PSD Braila” nu este argumentata in niciun fel...o declaratie de presa...nu se pune, Stancu si-a criticat de mai multe ori, in timp, sefii de la Bucuresti si nu a primit niciun bobârnac...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.