marți, 20 aprilie 2010

Gheorghe Bunea Stancu, şeful CJ si al PSD, ameninţă cu martori că va comanda bătaia unui jurnalist brăilean

Gheorghe Bunea Stancu pe vremea când nu era împovărat cu atâtea licitaţii pentru care acum dă cu subsemnatul 

Că prea multă putere face dintr-un om mediocru un adevărat tiran este o ceritudine verficată de când lumea şi pământul. Aşa i se întâmplă şi lui Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, care nu mai suportă niciun fel de critică, semn că se strânge cercul în jurul său. El s-a dezlanţuit ca un apucat împotriva colegului Costel Filip de la Ziarul Obiectiv - Vocea Brăilei, cu o furie de neimaginat. Ca un adevărat stăpân de moşie, Vodă s-a repezit la jurnalistul în cauză într-un loc public, de faţa cu zeci de martori, pe stadion, după meciul  CF Brăila- Ceahlăul II Piatra Neamţ. Stancu l-a înjurat si l-a ameninţat că pune doi indivizi să-l bată pe Costel Filip şi le-a cerut slugilor sale angajate din banul public să-l arunce de la tribună daca mai pune piciorul la stadion. Reacţia agresivă a liderului PSD este ca urmare a articolelor pe care Costel le-a scris despre intenţiile preşedintelui CJ de a pune stăpânire şi pe Sala Polivalentă, ca pe multe alte imobile din acest oraş.
Problema este că Stancu chiar e în stare sa-şi ducă la capăt ameninţarea, el apelând şi la alte mijloace de tip mafiot,  prin intermediul cozilor de topor pe care le-a strâns în jurul său, pentru a-i intimida pe toţi aceia care îl critică. Omul pare că şi-a pierdut minţile.  Reamintesc că, potrivit relatărilor ziarului Obiectiv, Stancu a sărit la bătaie şi la fostul prefect pesedist Ilie Lascu, care dorea doar să-l salute pe Adrian Năstase, aflat în vizită la Brăila, la Casa Tineretului. Întru-n dialog pe care l-am purtat cu Adrian Năstase pe blogul său personal, acesta s-a dezis de atitudinea lui Stancu, precizând că PSD este un partid care are capacitatea să se regenereze. eliminând din rândurile sale astfel de specimene.

2 comentarii:

  1. Avem in fata cel mai mare dobitoc al Judetului Braila, cel care vrea sa privatizeze Braila...si cea mai mare privatizare de unde Bunea Stancu is intretine burta aia de gras imputit ordinar e privatizarea(trecerea sub C.J.) a spitalului Judetean Braila....hai sa-i dam lui Bunea Stancu de mancare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Afara cu oligofrenul. Am vazut ca nu au lasat sa se faca exit poll la Braila. Cum e posibiul asa ceva ? Astia se cred in filme cu gangsteri. Nu-ti vine sa crezi ce se intampla.

    Gherorge Bunea Stancu = un mafiot abject, imbuibat de atata furt. La parnaie cu Bunea Stancu, dejectia umana.

    Asteptam sa il vedem la parnaie cu doua gorile care sa aiba grija de el la dus.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.