marți, 23 februarie 2010

Adrian Năstase se dezice de Gheorghe Bunea Stancu, dupa Congres


Pentru Gheorghe Bunea Stancu abia de acum vor începe problemele la partid. După ce a înregistrat un răsunător eşec la Congresul PSD, unde a candidat  pentru un post de vicepreşedinte,  Vodă a primit o avertizare de la Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD. Raspunzând unei observaţii pe care am făcut-o la mesajul său transmis în timpul Congresului, Năstase se dezice de maniera în care Stancu conduce organizaţia judeţeană şi îşi exprimă certitudinea că în acest an se vor schimba multe lucruri în teritoriu. Redau mai jos, integral, răspunsul pe care mi l-a adresat Adrian Năstase:
"Aura Costea, odata cu schimbarile de la varful partidului, sunt sigur ca si in teritoriu multe din lucrurile care au degenerat in ultimii ani, vor inceta. Oricum, in acest an multi lideri locali vor trece prin procesul firesc al alegerilor interne. Cat despre Victor Ponta, ceea ce pot confirma in acest moment este faptul ca reprezinta cea mai buna solutie pentru presedintia partidului. Am spus acest lucru fara a tine cont de sisteme de alianta, sanse de a castiga sau planuri personale, ci de o simpla analiza a situatiei actuale din partid. Era foarte dificil sa accepti ideea de continuitate cat timp, in ultimii 5 ani, singura latura continua a activitatii PSD a fost locul doi. Personal, nu doresc continuitatea in esec si sper si colegii delegati au fost, din fericire, de aceeasi parere."
Mai putin delegaţia brăileană, aş adăuga eu.

PS. Acesta este mesajul meu către Adrian Năstase, la care a avut bunăvoinţa să răspundă: "

Va felicit pentru acest discurs. Se pare ca da roade. Inca o data, PSD arata ca se poate regenera.Insa, daca un personaj precum liderul de la Braila va reusi sa-si consolideze pozitia in partid, pentru mine si multi alti braileni care s-au lamurit cu cine au de-a face, va fi evident ca nu mai avem ce astepta de laPSD".
Public această intervenţie a mea pentru că nu doresc să fie minimalizată importanţa opiniei exprimate de liderul PSD, aşa cum vor sa lase impresia persoane care încă nu au înţeles cât de nociv este acest om şi toţi cei pe care i-a promovat pentru comunitatea noastră. Sau, dacă au înţeles, sunt profitori ai acestei stări de fapt.

5 comentarii:

  1. nu reiese in mod clar in raspunsul lui Nastase faptul ca s-ar dezice de Stancu. exagerari de-ale jurnalistilor, fara suparare...

    RăspundețiȘtergere
  2. "...multe din lucrurile care au degenerat in ultimii ani, vor inceta". Daca zice asta Adrian Nastase, ca raspus la problema pe care am ridicat-o chiar eu in ceea ce-l priveste pe Stancu, cam in ce situtaie se afla Stancu in raport cu conducerea centrala? Il lauda cumva?

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru pesedistul de mai sus: daca il avea la inima, ajungea si ciobanul nostru vicepresedinte. este suficient de clar ce spune nastase. daca el afirma, ca raspuns la o observatie punctuala, referitoare la stancu, ca lucrurile in teritoriu, adica la braila au degenerat, e limpede ca stie si el cu cine are de-a face si nu accepta asta. termenul de dezicere, in acest context, nu este nici o exagerare. aici sunt de acord cu aura, pe care o felicit ca a reusit sa obtina aceast punct de vedere, caci pana acum nici un lider de la centru nu a avut nimic de spus despre stancu.

    RăspundețiȘtergere
  4. la braila, psd nu-i decat o adunatura de carpe. isi sterge stancu mucii cu cu ei. s-au dus la congres si n-a avut unul curaj sa-si zica parere. au votat cum le-a dictat stancu. simionescu, damian, boasneag, rotaru, balcan, doinita....ce sa te astepti de la ei? si peste doi ani o sa aiba tupeu sa ne arate cat de integri sunt ei. mi-e sila, nici nu vreau sa mai aud.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca cei enumerati mai sus vor reactiona si ei, din moment ce, la centru, s-a dat semnalul privind "devanghelizarea" partidului.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.