vineri, 3 decembrie 2010

Stancu este generos cu galatenii de la Tancrad, pe banii si pe nervii brailenilor

SC Tancrad, firma galateana gazduita de Voda in sediul Concivia, a mai primit de la CJ Braila un contract consistent, la doar doua saptamani dupa ce i-au fost atribuite si lucrarile de deszapezire in sezonul rece 2010-2011- peste 2,6 milioane lei. De aceasta data, lucrarea facuta cadou de mos Nicolae de la achizitii consta in intretinere periodica a imbracamintii asfaltice prin asternerea unui covor bituminos in doua straturi pe DJ 202A, Gulianca-Ariciu, km 4+200 – km 5+500. Noul contract are o valoare de 886,284 lei.



4 comentarii:

  1. TANCRAD? Astia nu sunt aia care au varuit sediul PDL Braila dupa instalatea lui Dumitriu ca presedinte interimar?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu comteaza...bani sa iasa,odata ce a fost distrusa fosta drumuri si hopuri din braila prin bunavointa psdpdl-istului Balcan,de unde sa mai aibe brailica propria firma de drumuri,dotata cu utilaje de dezapezire si ce sa mai spunem de cele de asfaltare...atunci se orienteaza omul spre firmele care caca banuti la portofelul lui de voievod.De ce ar face el afaceri cu proprii lui braileni?ar fi in mare pierdere,si in vremurile astea de criza trebuie sa stranga deoparte pentru traistutele electorale,tinand cont ca se aproprie si alegerile locale.Doar nu-si strica omul viitorul politic pentru o haita de prosti...sa traiti...in alta parte...bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Braila este asediata de galateni. Dumitriu s-a bagat la partidul de guvernamant ca sa-l stranga de oute pe taranoi sa dea banii unde trebuie iar stancic face punga groasa pentru ca trebui sa cotizeze la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  4. IARASI GALATIUL
    LA POSTUL DE MANAGER AL SPITALUILUI JUDETEAN BRAILA AU CANDIDAT ...DOI GALATENI
    Initial s-au depus doua dosare, au fost doi candidati, actualul manager al spitalului si un econiomist de la SIDEX Galati.

    Marlanul STANCU A PUS EMBARGOU BRAILENILOR LA FUNCTII DE CONDUCERE?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.