vineri, 19 noiembrie 2010

Cadou de Craciun pentru Tancrad de la nasul Stancu: deszapezirea drumurilor brailene

In timp ce ziarul Obiectiv si alte oficine online arunca praf in ochii brailenilor cu averile "apetisante" (ce expresie nefericita!) ale consilierilor judeteni ( imi si imaginez pe autorul articolului curgandu-i saliva din gura vazand in declaratii un apartament, o masina si venituri obisnuite pentru orice persoana ajunsa la maturitate) si tot felul de alte fumigene, CJ Braila, aplicand doctrina social-democrata (de grija fata de aproapele sefului),  intr-o singura zi, a mai atribuit firmei TANCRAD trei contracte. Cel mai mare este in valoare de 2,421,126.2 RON pentru  "lucrari de intretinere pe timp de iarna – deszapezire, pe perioada noiembrie 2010 – 31 martie 2011"   iar celelalte doua, in valoare de  283,818 RON si 629,970 RON pentru "lucrari de intretinere curenta a sectoarelor pietruite a drumului judetean DJ 255A, Cotu Lung-DN 23 si respectiv Romanu-Scortaru, prin aprovizionare si asternerea materialului pietros", respectiv pentru "lucrari de intretinere periodica a imbracamintii asfaltice prin asternerea unui covor bituminos in doua straturi pe DJ 212C, Stancuta-Dunare Bac, km 7+265 – km 8+365".
La o simpla verificare pe internet, veti descoperi ca niciun judet in jurul nostru nu mai practica acest tip de atribuire de lucrari, Gheorghe Bunea Stancu fiind singura vedeta ProTV care isi asuma riscuri. Ca vorba lui, preluata de cronicarii regimului si pusa pe youtube, numai daca vinde un mizilic din ce a castigat, de cand e presedintele CJ Braila, si ii ajunge pentru trei generatii. Consilierilor judeteni, li se pot imputa, la gramada, mai putin "averile" normale pentru orice individ care are o profesie si  multi ani in campul munci, ci, mult mai justificat, obedienta fata de Stancu si iresponsabilitatea cu care ii accepta toate smecheriile. Acele smecherii care i-au permis lui sa faca averea pe care ziarul local se fereste sa o inventarieze, dar se ridiculizeaza inventariind masinile la mana a doua sau camerele de la bloc ale ale consilierilor fara functii administrative.

4 comentarii:

  1. tot repectul pentru acest punct de vedere!!!
    cat priveste ineptiile astora de la obiectiv ele sunt normale atata vreme cat aia care scriu sunt niste cota-goale muritori de foame. normal ca atunci cand pe munca pe care oricum nu si-o fac cum trebuie ca dovada magariile pe care le scriu se duc acasa cu 5 milionane sa li se para averi lucruri normale pentru un om.
    vreau sa amintesc cum anul trecut l-au dat la ziar pe un amarat de politist de frontiera ca are masina de lux. si ala avea un banal fiat punto. astia sunt ziaristii care ne judeca pe noi? monica ar face bine sa le dea de mancare ca sa nu ajunga ca mihaela dan si iordache catalin sa scrie dupa dictare.

    RăspundețiȘtergere
  2. si cine e consilierul cumva catalin boboc care o plimba cu masina pe blonda din poza de pe salupa lui cibu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziarul „Puterea” a obţinut de la surse din interiorul Ministerului Administraţiei şi Internelor lista cu inspectorii vizaţi în cadrul evaluării făcute de secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu, aflat de o săptămână în vizite de lucru prin ţară.

    Printre cei vizaţi se află şefii inspectoratelor din cadrul cărora au participat poliţiştii ce păreau că au asupra lor armele din dotare (cel puţin tocurile pistoalelor erau ataşate la curea) - şeful IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, şeful IPJ Prahova, Iulian-Gheorghe Bach, şeful IPJ Dolj, Constantin Nicolescu, şi şeful IPJ Harghita, Radu Sandu Moldovan.

    Ceilalţi evaluaţi şi pasibili de demitere sunt şefii inspectoratelor de poliţie din judeţele Bacău, Constanţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Tulcea. Iată mai jos lista completă, aşa cum a fost ea obţinută de la sursele noastre din MAI, precizând că în fruntea ei, Dan Valentin Fătuloiu l-a aşezat pe inspectorul general Petre Tobă, spunând despre el că a dus Poliţia Română cu 10 ani în urmă.

    Comisar-şef Aurelian Şoric - şeful IPJ Neamţ din iunie 2006

    Chestor Sorin Oprea - şeful IPJ Prahova din decembrie 2009

    Comisar-şef Nicuşor Badea - şeful IPJ Dolj din 13 august 2010

    Comisar-şef Radu Sandu Moldovan - şeful IPJ Harghita din 16 martie 2004

    Comisar şef Vasile Oprişan - şeful IPJ Bacău din 31 iulie 2009

    Comisar-şef Dumitru Catană - şeful IPJ Constanţa din 19 august 2010

    Comisar-şef Vasile Mărgineanu - şeful IPJ Călăraşi din iunie 2010

    Comisar-şef Nicolae Dobrin - şeful IPJ Giurgiu din mai 2006

    Comisar Iulian Ciorobescu - şeful IPJ Teleorman din 8 februarie 2010

    Comisar-şef Vasile Şofan - şeful IPJ Tulcea din 1 iulie 2009

    SI ATAT! NU-I ASA CA AVEM O SURPRIZA?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc. Surpriza va fi cand il vom vedea pe lista asta si pe Catalin.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.