luni, 28 septembrie 2009

Viitorul nu e roz

Nu e teoria conspiraţiei, e un adevăr

G20 va fi noul guvern mondial

Politicienii români fac circ ca să nu vedem ce ni se pregăteşte

Dan Nica şi-a pierdut postul de ministru al Administraţiei şi Internelor iar gaşca lui Hrebenciuc a intrat în fibrilaţii, de parcă ar fi sfârşitul lumii. PSD se teme că, odată îndepărtat de la acest minister, PDL va fura nestingherit voturile la alegerile prezidenţiale. Ar fi fost mai interesant să se discute mai puţin despre asta şi mai mult despre cine va răspunde pentru faptul că atît PSD cât şi PDL ne-au amanetat viitorul.

Ei pretind că îşi sparg capetele însă ne distrag atenţia de la ce se întâmplă la nivel mondial, unde s-au făcut deja cărţile. Puternicii lumii au decis cum vom scăpa de criză. Oricine va câştiga preşedinţia României, tot nu vom avea autoguvernare.
Un organism suprastatal se pregăteşte oficial să preia controlul lumii. De aceea, nimeni din România nu va fi tras la răspundere pentru împrumutul ILEGAL pe care guvernul Boc, la insitenţele preşedintelui Băsescu, l-a angajat de la FMI fără aprobarea Parlamentului.
Ei doar fac jocurile celor puternici si sunt singurii beneficiari ai măsurilor generatoare de corupţie impuse tuturor statelor precum România.
Citiţi articolul din "Le Monde" cu titulul " G20- noul guvern economic mondial"

http://www.lemonde.fr/archives/article/2009/09/25/le-g20-nouveau-gouvernement-economique-mondial_1245112_0.html

Pentru cine nu ştie, G20 este un forum creat în 1999, după crizele din Asia şi Rusia, pentru a reuni economiile dezvoltate şi marile economii emergente: pe de o parte, Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia, Austria, Statele Unite, Canada, Japonia şi, cu multă indulgenţă, Rusia, care compun zona dezvoltată a economiei mondiale, iar pe de altă parte, Argentina, Brazilia, Mexic, China, India, Australia, Indonezia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud şi Turcia, care compun zona emergentă a economiei mondiale, alături de reprezentanţi ai Uniunii Europene, ai Fondului Monetar Internaţional şi ai Băncii Mondiale . Ţările G20 reprezintă două treimi din populaţia planetei şi aproape 90% din Produsul Intern Brut al acesteia. ( sursa: Wikipedia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.