vineri, 24 august 2012

CLM şi Primăria, părtaşe la debandada CUP Dunărea. IATA dovada!

Aşa cum am anunţat încă de ieri, public documentul din care reiese că brăilenii sunt jecmăniţi la plata facturilor către CUP Dunărea, inclusiv pentru apa de ploaie care pica sau nu pică din cer.
Deşi la Brăila se fac măsurători meteorologice de mai bine de un secol, CUP Dunarea Braila solicită lunar informaţii, contra-cost,   de la Centrul Meteorologic Zonal Dobrogea, pentru ca mai apoi să ne factureze nouă apa de ploaie. Pentru această informaţie ( cuprinsa pe o coala A4) CUP plateste bani grei...
Faceti click pe imagine pt a mări
Circa 50 de milioane de lei! Atât costă o informatie ( deja prelucrată şi stocată în baza de date a ANM, fie că este sau nu solicitată). Acesti bani sunt  regăsiţi mai apoi în facturile consumatorilor. 

BrăilaNews a intrat în posesia informării nr. 771/ 02.07.2012 adresată directorului comercial Drăgan, care prezintă situaţia precipitaţiilor în intervalul 01.06- 30.06.2012. Asociaţiile de proprietari sunt în pragul revoltei, unele dintre acestea refuzând să mai plătească apa de ploaie care, aşa cum reiese din informarea sumară de alături, este măsurată INCORECT ŞI NELEGAL.
Acest lucru le este cunoscut inclusiv consilierilor locali membri in CA la CUP Dunărea, de care promitem să ne ocupăm îndeaproape, pentru că aceşti oameni sunt părtaşi, împreună cu primarul ales, la  prejudiciile pe care managementul CUP Dunărea îl aduce fiecăruia dintre noi.

5 comentarii:

  1. E revoltator ce se intampla dar sa nu uitam ca hotia cu apa de ploaie e doar un mizilic, adevarata hotie unde se sifoneaza miliarde este la apa rece

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari celor care au votat la alegerile locale USL. Au mers ca orbii la vot si platesc tot ca orbii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au mers la vot ca orbii si platesc ca prostii.
    Lepadatu Chirita,pres.AP 124 Hipodrom.

    RăspundețiȘtergere
  4. finnd o companie S.A. interesant de stiut ar fi care sunt actionarii si de aici putem trage concluziile cum banii din buget platiti pentru apa de ploaie se duc in buzunarele.....S.A ...actionarilor. Ploaia e un fenomen natural pe care nu il poate impiedica nimeni sa se intample.De ce trebuie sa platim noi ceva care nu depinde de consumul propriu? Care e baza legala?

    RăspundețiȘtergere
  5. Faceti ceva cu hotia CUP privind plata apei pluviale si modul de calcul.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.