miercuri, 22 august 2012

Jaf organizat la regia de apă: Patron de firmă de partid cu monopol pe apometre, posibil succesor al lui Chiriţă

Minunata noastră administraţie a fost prinsă cu mâţa în sac (a câta oară?) cu privire la facturile de apă, care au început să-i lase pe brăileni muţi de uimire. Administratorul unei asociaţii de proprietari (AP 349) a adus dovezi că suntem furaţi la marea artă. CUP Dunărea facturează consumuri ireale iar cine vrea să verifice apometrele companiei din subordinea CLM intră într-un malaxor de interese de-a dreptul mafiote. Singura firmă autorizată să monteze apometre este Promotas, aparţinând consilierului judeţean PSD Motoc Marcel, fostul director comercial al "Aptercol", actuala CUP Dunarea!
Cum Motoc de la o vreme a început să-şi facă simţită prezenţa tot mai frecvent la sediul CUP Dunărea, iar afacerea nu-i mai merge atât de bine, angajaţii cred că ii va lua locul lui Mihai Chirita, care urmează să se pensioneze anul acesta!
Se reconfirmă astfel obiceiul găştii de profitori care a prins rădăcini în administraţia locală, acela de a răsplăti cu funcţii bine remunerate pe toţi dubioşii impotenţi managerial, dar exterm de eficienţi în spoliere şi jaf instituţional cu voie de la partid. Reamintim că la începutul acestui an, fostul director al CET a fost premiat de Aurel Simionescu cu un post în structura de conducere tot la CUP Dunărea, despre care acelaşi Simionescu spunea zilele trecute că o va lua pe urma CET, după cum reiese din articolul publicat de viatabrailei.ro aici.
Si cine e principalul vinovat, domnule primar, de toate aceste probleme? Dvs îi numiţi pe toţi aceşti oameni în posturile respective şi după ce falimentaţi rând pe rând furnizorii de servicii către populaţie aveţi îndrăzneala imensă să spuneţi că neplata datoriilor de către asociaţii este principala cauză a colapsului. Vă contrazice însă realitatea cruda: nu v-aţi preocupat niciodată ca brăilenii să aibă servicii de calitate la preţuri competitive, ci aţi asigurat locuri de muncă pentru clienţii de partid şi căpuşarea prin firme de casă a tuturor furnizorilor de servicii. Dacă justiţia din această ţară ar fi una adevărată şi nu un circ organizat, iar Poliţia şi Curtea de Conturi şi-ar face datoria,  aţi fi mulţi care ar trebui să daţi socoteală pentru bătaia de joc cu care ne trataţi pe noi, aştia fraierii, care vă plătim taxe şi impozite ca să aveţi voi cu ce finanţa toate mizeriile pe care le faceţi locuitorilor acestui oraş.
Citeşte şi:

http://viatabrailei.ro/ap-nr-349-acuza-cup-dunarea-ca-a-pornit-o-actiune-de-dezinformare_5568

http://viatabrailei.ro/dinspre-primarie-vesti-rele--in-loc-de-solutii-brailenii-ar-putea-ramane-si-fara-apa-potabila_5544

2 comentarii:

  1. draga mea nu fii asa sigura ca toate institutiile au ochii inchisi. adu-ti aminte despre ce ai scris si cate din ele s-au concretizat in anchete. esti un jurnalist corect si opinia ta cantareste cat trebuie sa cantareasca acolo unde trebui. mergi pe acest drum chiar daca e presarat cu obstacole si vei avea satisfactii mai devreme decat crezi tu. sa speram ca vei fi corecta pana la capat si vei recunoaste meritele celor pe care nu-i cunosti dar care nu raman nepasatori la ce se scrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. I have enjoyed reading your post. It is well written. It looks like you spend a large amount of time and effort on your blog. I appreciate your effort. Please check out my site.
    mafia siciliana

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.