joi, 23 august 2012

Ştiaţi că regia de apă plăteşte unei firme 50 mil lei lunar să afle dacă a plouat?

În emisiunea de aseară de la ETV Gatalti, unde am fost ivitată de Simona Drăghincescu, am văzut un document care va produce, cu siguraţa, un scandal de proporţii. Primarul Aurel Simionescu tolerează fără nicio tresărire şi încurajează deciziile dubioase ale celor aflaţi la conducerea societăţilor din subordinea CLM ce îşi permit să ne jefuiască la propriu. CUP Dunărea plăteşte lunar 50 de milioane de lei unei companii care eliberează o hârtie în baza căreia este facturată apa pluvială. Adică, în costul facturii noastre intră şi acest contract absolut revoltător prin care CUP Dunărea află informaţii pe care le poate lua gratis de pe siteul Institutului de Meteorologie. Voi reveni cu detalii despre această măgărie a celor de la CUP Dunărea, dar şi a administraţiei locale, care ne tratează cu atâta bătaie de joc. Stimabililor, dacă voi trăiţi din bani publici, nu înseamnă că vă puteţi permite la nesfâşit să vă bateţi joc de noi, cu asemenea mentalitate de tâlhari!

5 comentarii:

  1. Plateste ca are de unde,de la amaratii de braileni care platesc luna de luna tot mai multi bani pentru apa CHIOARA de la CUP Dunarea.
    V-o spun cu toata responsabilitatea,sunt presedintele AS PR 124.
    Aricolul este bine venit,continuati cu investigatiile,ne ajutati mult,brailenii sunt pacaliti cu orice li se livreaza,orice serviciu de la primarie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este interesant de vazut care este firma care ia cele 50 de milioane si cine este seful care o conduce!

    Luni voi incerca sa vad daca sunt primit la sedinta CLM, cred ca ar trebui sa fie publica, pentru ca vreau sa dezvalui cum sunt umflate facturile brailenilor cu 30%

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Sedinta va avea loc vineri 31 august 2012 la ora 10 la sediul CUP Dunarea

      Ștergere
  4. Pentru AP 349.
    Multumesc pentru informatie.
    Sunt la sedinta CLM la data si ora stabilita.
    Sunt presedintele AP 124 din HIPODROM,sediul la bloculI.
    Redactia va rog sa permiteti publicarea adresei blogului,
    Scanteiacomintern.blogspot.com
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.