miercuri, 21 noiembrie 2012

Vor candidații brăileni ai USL să fie deasupra legii, prin Constituție?

As vrea sa stiu si eu ce parere au candidații brăileni ai PNL, PSD și UNPR despre prioritatile de guvernare ale USL, în special despre partea cu modificarea Constituției și subordonarea Justiției Parlamentului. Pe mine ma ingrozeste perspectiva. Adica noi trebuie sa-i votam pe Rotaru, Boboc, Petrea, Varga, Dragomir, Tudose și Rizea pentru ca ei, legitimati de votul nostru, sa-i scape pe  colegii infractori de răspundere în fața legii??????? Asadar, lege sa fie , dar nu si pentru ei!
M-as fi asteptat ca în această campanie electorala subiectul sa fie exploatat la maximum de cei de la ARD (Ivan Lucian, Mihail Ștefănescu, Fusea Marian, Alexandru Nazare, Daniel Mitrofan, Silviu Bulgaru și Terzea Marius). oamenii astia sunt prea tacuti pentru ceea ce pun la cale contracandidații lor.
 E adevărat că nu urmăresc prestațiile televizate (catastrofale, de altfel, dar fiind contra-cost, explicabil de ce nu sunt deranjați cu întrebări ). Dar este o liniște suspectă și îngrijorătoare chiar și în online, unde mai toți candidații sunt prezenți. NIMENI, dar absolut NIMENI nu și-a exprimat pozitia. Să deducem că la Brăila toată lumea e de acord cu asa ceva?Oameni buni, voi dacă trăiți într-o realitate paralelă, noi, ăștia cărora ne cereți voturile, chiar suntem preocupați de subiect. Voi dacă nu deschideți gura să spuneți ce credeți despre grozăviile astea izvorâte din mintea unora ca Năstase, Dragnea, Fenechiu etc, putem deduce că le veți susține! Nu cred că există un brăilean cu scaun la cap care v-ar da votul în cunoștință de cauză să vă separați voi de justiție, să faceți toate nelegiuirile și SA NU FIȚI OBLIGAȚI SĂ DAȚI SOCOTEALĂ!
Voi chiar vreți să fiți deasupra legii prin Constituție????

Recomandare:
http://viatabrailei.ro/jocurile-lui-ponta-si-supravietuirea-democratiei_6127
http://viatabrailei.ro/nimic-pentru-braila-in-programul-usl-_6088

Un comentariu:

  1. unde sunt candidatii ARD. in afara de Fusea, Nazare si Mitrofan, care sunt cit de cit vizibili in presa (si) prin ceea ce fac, ceilalti NU exista. Ivan si Stefanescu au citeva bannere prin oras, Bulgaru si Terzea candideaza in colegii rurale, dar chiar asa, niciun articol platit in presa locala, nicio poza pe nicaieri?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.