vineri, 2 noiembrie 2012

Din nou despre PPDD Brăila: al doilea candidat de la Galaţi, fratele unui asasin sinistru

Fostul PDL-ist Marius Necula nu a venit singur să candideze la Brăila. El l-a adus cu sine şi pe un personaj care se învârte într-o lume rău famată, fiul unui propreiar de club de pe centura Galaţiului şi fratele unuia care astă vară şi-a măcelărit iubita, o fată în clasa a XI-a, aşa cum informează cotidianul Viata Liberă.Legătura lui Necula cu familia Cadar datează încă de pe vremea când aspirantul la un mandat de senator în colegiul 1 Brăila se afla în PSD Galaţi.
Gabriel Cadar va candida la alegerile din 9 decembrie la Camera Deputaţilor, în colegiul nr.4, acolo unde Mihai Tudose pare de neînvins.
Cu toate acestea, chiar dacă şansele individului sunt minime, nu ştim ce îl determină pe Sorin Ovidiu Bălan să permită şi să trateze cu atâta superficialitate candidaturile gălăţenilor pe listele PP-DD Brăila. Faptul că nu ştia, aşa cum a pretins, despre problemele lui Cadar şi despre asocierea acestui nume cu lumea interlopă nu e o scuză. Până la urmă, este suficient că PSD şi PDL  tratează Brăila ca pe groapa de gunoi a Galaţiului, nu era nevoie să intre şi PP-DD în ciorba asta, cu ingediente din ce în ce mai împuţite.


http://www.viata-libera.ro/eveniment/32887-galati-viata-libera-crima-dan-cadar-maria-clara-dragoi-droguri-asasinat
http://www.viata-libera.ro/eveniment/35900-viata-libera-alegeri-cadar-braila-ppdd-diaconescuatac-persoana-refuz

Un comentariu:

  1. NECULA IL CARA DUPA EL PE INTERLOPUL CARE PROVINE DIN UNA DINTRE CELE MAI PERICULOASE FAMILII DIN GALATI DIN DOUA MOTIVE : CINE SE ASEAMANA , SE ADUNA ; ARE NEVOIE SA CHELTUIASCA BANII LUI . TATAL ACESTUI CANDIDAT , MEMBRU PDL , S-A PISAT IN HOLUL SEDIULUI DIN GALATI PE UN NOTAR, IN FATA LUI MIRCEA TOADER , PE CARE NU-L DERANJA DELOC ACEST BORFAS.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.