miercuri, 30 ianuarie 2013

Gluma zilei vine de la Blaga: după ce a decimat PDL Br, vrea oameni care se luptă cu puterea

Iar a venit Blaga la PDL Brăila să dea sfaturi de reorganizare...Vă reamintesc ca ultima dată când a făcut-o vâna funcţia de preşedinte PDL a lui Boc, în aprilie 2011, când a dat direcţia politică ce i-a dus pe democrat liberali direct în gard. Atunci s-a pronunţat ferm "pentru o relatie de parteneriat cu opozitia, de respect reciproc, nu de decimare",  lăsându-i cu gura căscată pe pedeliştii brăileni care aşteptau sprijin de la centru pentru lupta cu baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu. Nu e cazul să mai discutăm despre ce a urmat în PDL sub tripleta Bădălan-Dumitriu- Balcan, pusă de acelaşi Blaga la conducerea filialei, care au sfârşit politic cu toţii, după ce mai întâi s-au sfâşiat între ei.
Ieri, Vasila Blaga a prezentat obiectivele PDL : 1.întărirea identităţii de partid de centru dreapta, 2.reprofesionalizarea partidului , 3. promovarea oamenilor care intră în bătălie directă cu puterea şi 4.deschiderea partidului.
Nu ştim ce crede Alexandru Nazare despre cele 4 obiective fixate de Blaga, dar bunul simţ politic îl obligă să priceapă că ele sunt COMPROMISE tocmai din cauza momentului ratat, când PDL trebuia să se bată în alegeri, nu să fraternizeze cu "partenerii" lui Blaga. Reprofesionalizarea partidulului nu se poate face cu oameni umiliţi sistematic, apoi îndepărtaţi de tripleta conducătoare chiar când intrau în campanie, identitatea de dreapta nu o dau ariviştii şi slugile lui Bunea Stancu rămase în partid şi nici cele care dau târcoale pe-afară. Cât e Blaga la cârmă, PDL nu poate avea identitate!
Cât priveşte oamenii care intră în bătălie directă cu puterea, asta chiar e gluma zilei, pentru că la PDL Brăila nu există aşa ceva, însuşi Blaga făcându-se principalul vinovat. Spre ruşinea politicienilor din acest oraş, de ani de zile, la Brăila au rămas să "se luptă cu puterea"  câţiva ziarişti, pentru că politicienii sunt ocupaţi să-l servească pe baron, aşa cum Blaga a dat tonul, şi chiar mai mult. Toată Brăila a aflat cum a intrat baronul sub protectia ministrului administraţiei şi internelor în guvernarea PDL, pe relaţia cu generalul penal. Cât priveşte ultimul obiectiv, deschiderea partidului, acesta este cel mai uşor de realizat. PDL Brăila arată acum ca o casă părăsită, pe lângă care şi-au făcut adăPost homeless-ii politici. Tot ce trebuie să facă Nazare este să le deschidă uşa, că până la incendiu rămăne o chestiune de timp.
 
recomandari
http://brailanews.blogspot.ro/2011/04/fostul-psd-ist-george-dragu-catre-blaga.html
http://brailanews.blogspot.ro/2013/01/plecarea-lui-cibu-de-la-unpr-care.html 
http://viatabrailei.ro/adrian-staicu-pdl-braila-este-putin-probabil-ca-persoane-implicate-in-campaniile-unor-candidati-din-afara-pdl-sa-fie-primite-in-partid_6198

2 comentarii:

  1. Este foarte corect dna Costea ceeace spuneti,asa gandesc mii de membrii pdl.
    Va rog daca aveti bunavointa sa intrati pe blogul,Scanteiacomintern.
    Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vreau sa flatez pe nimeni ,dar articolul este extraordinar de adevarat.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.