vineri, 22 iulie 2011

Deputații PDL Balcan și Bădălan vor să scape de Dumitriu și Silviu Radu

Surse din PDL Brăila spun că cei doi deputați au pus la cale sacrificarea președintelui Constantin Dumitriu și a secretarului Silviu Radu, în urma unei startegii pusă la cale împreună cu Gheorghe Bunea Stancu. Ei vor să-i determine pe cei doi să se retragă și încearcă să le forțeze decizia făcând presiuni asupra Biroului Permanent Județean. Planul e ca odată îndepărtat Dumitriu, Balcan și Bădălan să-si poată negocia nestingheriți cu PSD candidaturile pe locuri eligibile.

9 comentarii:

  1. ...marele diversionist radu silviu asa tia spus?ia legat de stalpul infamiei si ii doare?ce distractie o fi in partid acum :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa scapam (pdl),de toti PSD-istii cu Balcan in frunte,si Badalan care nu este mai departe de ei,ei sunt artizanii DEZORDINEI,INEFICIENTEI,org PDL BRAILA.Radu Silviu este produsul toxic al lui BADALAN,mai sunt si altii,BARSAN MIRCEA este produsul toxic al lui BALCAN,a scapat de ei PSD-ul,sa nu le para rau,nu au pierdut nimic.De unde,de cand se cunosc acesti indivizi,BARSAN si SILVIU RADU,ce ii leaga asa de mult,se aseamana,se aduna,vom vedea.DUMITRIU daca stie sa joace sah bine,stie si mutarea de MAT pentru cei 2,din 3 rele alegem raul cel mai mic,pe DUMITRIU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vechea tripleta tradatoare a PD-ului Adi Staicu , Dan Mitrofan si Silviu Radu au simtit miros de sange. Se pare ca Dan Mitrofan impreuna cu cei de mai sus au fost sambata seara la Busteni sa ceara conducerea partidului peste capul celorlalti . Cred ca au primit o mare UE.

    RăspundețiȘtergere
  4. asta cred ca-i o gluma. silviu radu sa ceara conducerea partidului.....da ce partidul nu stie unde si-a fabricat el diploma la madam frunzaverde ?
    cine mai vrea scandaluri cu impostori in pdl? nu sunt ei destui la tv mai trebuie sa apara unu si la braila? sa fim seriosi
    acest tradator trebuie scos in suturi de la pdl cum voia adetu si altii ca stiau de ce nu au vrut sa-l primeasca pe titiu si au facut lista aia dupa care ia dat afara pe toti

    RăspundețiȘtergere
  5. silviu radu isi face veacul in parcul monument la discoteca-cort...cred ca de suparare...ca isi pierde masinutele de la salvare si nu mai are cu ce sa se joace...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt toti. Lipsa de activitate creeaza monstri. Fraierii frustrati , musca nada si arunca totul din casa. Nu mai puneti botul la golaniile celor care va doresc raul.Numai in echipa sunteti puternici. Lasati fantazmagoriile si luati-va de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce echipa ma? ti se pare ca la pdl e echipa cand uni ia bani cu japca?
    pe cine a ajutat titiu de cand e presedinte in afara de cumnasa? poate pe silviu radu ca voia sa ii dea si lui apartament la renel asta e echipa????
    afara cu voi japitelor puse pe capatuiala.
    ati adus partidul intro situatie jalnica. oameilor le e teama sa vorbeasca va evita santeti voi intre voi nesatuilor. ati distrus tot ce ati mostenit de la alti. asa cum erau unii dintre ei si tot era mai bine decat cu voi scursuri aservite ce santeti. tradatorilor ati distrus partidul

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce echipa este in pdl? de ce sa va voteze brailenii?ce ati facut pentru ei?ratatilor,echipa sa complectat cu alti rechini de la PSD,au inceput sa se manance intre ei acum,cum apare un om care nu este in ton cu ei,gata ,la scuipat afara,de ce la trimis pe tusa pe presedintele de la pensionari BALCAN? spune adevaruri suparatoare pentru multi dintre ei,sa scape partidul de psd-isti, cat mai este timp, le ia malaiul la vechii pdl-isti,psd-istii lui balcan.

    RăspundețiȘtergere
  9. multe informatii primiti,cruciadapdl.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.