vineri, 8 iulie 2011

Scandal mare la PDL Brăila; Balcan, extrem de nervos

El ar putea reveni la PSD Brăila, dacă Ponta îî predă organizația și îl mazilește pe Stancu, după modelul Vanghelie

Miercuri seara, la PDL a avut loc ședința Biroului Permanent Județean, unde s-au stabilit propunerile organizației județene privind canditaturile la alegerile locale de anul viitor, cu care se va prezenta marțea viitoare la întâlnirea regională de la Bacău. Viata Brăilei scrie aici mai multe amanunte despre acest subiect, care a înfierbântat spiritele, din cauza atitudinii echivoce a președintelui gălățean, tripleta  Dumitriu-Balcan- Bădălan manifestându-se extrem de furtunos. Cel mai vocal ar fi fost Viorel Balcan, despre care se spune că e cu un picior înapoi la PSD, nemulțumit de ambiguitățile celorlalți doi pedeliști. Potrivit zvonisticii, Balcan se află în plină negociere cu conducerea centrală a PSD, mai exact cu Victor Ponta, a cărui nemulțumire față de prestația liderului PSD de la Brăila este notorie, fiind pus de câteva ori în situația de a justifica excesele comportamentale ale lui Stancu. Pentru Ponta, recuperarea unui deputat din barca PDL ar fi un succes politic răsunător, ca și eja...pardon, eliminarea unui alt Vanghelie din prim-planul politicii. Potrivit informațiilor BrăilaNews, una din condițiile impuse de Balcan ar fi aceea a mazilirii baronului, ceea ce ar duce la o reconsiderare a candidaturilor la PSD și nu numai. Cum deputatul (încă) PDL își dorește prea mult sa candideze la Primăria Brăila,dacă întoarcerea sa la PSD ar avea loc, Aurel Simionescu ar putea candida la CJ sau, mai credibil, ar prefera un nou mandat de parlamentar, lăsând locul unui personaj  pe care să-l propună PNL. Acesta este un scenariu electoral care dă peste cap toate socotelile politice făcute până în prezent.

12 comentarii:

  1. Toti:niste "fripturisti"(Balcan-Branzovenescu,Stancu-fara sazt...)oare,va veni PNL-ul cu "bomboana pe coliva"tanarul C.Boboc?????!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cloaca nenorocita! Balcan, Stancu, Varga, Simionescu etc. Astia merita trasi pe roata, arsi cu fum de ardei uite si lasati sa moara rastigniti pe o cruce. Sper ca n-am fost prea dur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Jigodia asta a trecut de la PSD la PDL numai ptr. a pata onoarea PDL-ului ,ca si multi altii care au fugit din PSD simtind ca pierd alegerile .Acum jigodia simte ca artificial PSD-ul sta ceva mai bine in sondajele (comandate de USL) si trage sfori sa se intoarca iar la PSD.Dar Brailenii n-or fi asa de naivi sa-l mai aleaga pe acest betivan in fruntea edililor brailei

    RăspundețiȘtergere
  4. Balcan este invatat sa linga, asa sau lins unul pe altul,ii este frica ca pdl-ul nu are sanse la Braila, si el va fi un mic somer,ca si-a batut joc de Braileni, nu a facut nimic pentru noi sa iasa la pensie , ca servici la Braila nu o sa mai aibai ,ii tremura chiloti ca o sa stea pe tusa,asta ii valabil pentru toti bdl-isti, inclusiv pentru cei care au plecat de la psd cu el,rusine sa le fie , noi stam cu 5oo ron pe luna si o ducem destul de greu cu toate taxele,de mincare nu ne ajunge si el linge, linge in continuare ciocanelul betivule nenorocit ce esti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest scenariu intra ,in opinia mea ,in categoria "wishfull thinking".Astfel ,se presupune a se fi intimplat ceva, ceea ce se doreaste de fapt a se intimpla!Nu e de comentat necesitatea asanarii vietii politice locale ,atit cit e aceasta capabila sa se manifeste,de mafia trnspartinica actuala ,care capuseaza administratia si implicit resursele locale.Numai ca,nu-l cred capabil pe Ponta de o astfel de decizie demna de un barbat politic!Daca discutam de Nastase, era altceva!Cit despre capacitatea de autoreformare a psd-ului local,ce sa mai vorbim!Desigur sint si foarte multi nemultumiti din cadrul a, ceea ce ,doar teoretic s-ar numi conducera politica locala , numai ca nu au nici curajul ,nici potenta financiara de a-l debarca pe stancu, actionar majoritar al "psd -stancu srl".Acestia sint tolerati in functiile respective doar pentru a creea iluzia unei conduceri statutare a coteriei politice psd-iste.Asocierea in participatiune pentru devalizare Brailei dintre psd-stancu srl si pnl-varga srl, nu va putea fi eradicata prin 'maziliri " venite de la "centru" ci doar prin vointa si actiune concertata brailenilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. domnu' Rinder, cine esti matale ca sa ii judeci atit de aspru pe altii!? ai la dispozitie un vot, pe care te rog sa il folosesti cind si cum trebuie la alegerile locale din vara anului viitor. cit despre datul cu parerea, poti sa o faci, cu bun simt, daca imi permiti sfatul, pe blogurile domniei tale...

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca Balcan va pleca la PSD , nu este primit cu tolba goala. Va ganditi pe cine va lua cu el?

    RăspundețiȘtergere
  8. Balcan nu vine la psd, pentru ca Stancu ia dat afara pe sotii Birsan Emilia si Mircea,si ia luat Balcan la pdl,iar fara iei nu se intoarcela psd.La-ti vazut pe Balcan ieri la tv Braila, in ce hal mintea populatia, daca va fi ales primar, dar de ce nu spune ca el nu vine pentru popor ci pentru el si familia lui, sa isi traga si el niste terenuri, niste case nationalizate,da afara pensionari de 9o de ani si le ia casele si ii arunca la camine de batrini, si lor le ramine case cu gaze si alte imbunatatiri,nu-i este rusine deloc lui acest betiv notoriu,stai ca nu iti mai merge,te arajeaza brailenii la anul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate face un pustiu de bine si pleaca,sai ia pe toti care ia adus,dar il dam gratis si pe securistul Campeanu.

    RăspundețiȘtergere
  10. NIMIC NOU ,ASA ESTE DE 22 ANI DE CE S-AR SCHIMBA CEVA IN BINE???

    RăspundețiȘtergere
  11. IN GENERAL IMI PLACE SA VORBESC CAND CHIAR AM DE SPUS CEVA. NU SUNT FAN PT NICIUN CANDIDAT. VECHI, MUCEGAITI, PRO INTERES PERSONAL. DAR NOI, CETATENII DE RAND SUNTEM ALTFEL? SA VAD EU PE ORICARE DINTRE NOI AJUNS INTR-O FUNCTIE..............CHIAR NU-SI VA TRAGE PARTEA? FAMILIA LUI NU VA PROSPERA? NU-SI VA TRAGE CASE PT COPIII LUI? ASTA E ROMANUL. NEAMTUL POATE CA NU. IAR DINTRE BALCAN SI BUNEA..............APOI MA SCUZATI. SI NU STIU DE CE E FACUT BETIV. INTAMPLATOR IL CUNOSC PE D-L BALCAN SI PRIN PRISMA FAPTELOR BUNE PE CARE LE0A FACUT. NU E CHIAR DRAC NEGRU. MAI ARE SI PICATELE ALBE. DAR RAPORTAT LA BUNEA STANCU.....NU ARE NICI AVEREA LUI, NICI PARGHIILE LUI, NICI MAFIOTII LUI.SI POATE VA FACE CEVA PT PRIMARIE.OAMENII SE MAI SCHIMBA. SA DAM CU PIATRA...........CE USOR E....

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.