luni, 4 iulie 2011

Brăilenii sunt revoltați de incompetența, slugărnicia și ipocrizia promovate de autoritățile publice

În ultima vreme, tot mai mulţi brăileni "de bine" îmi trimit diverse sesizări privind corupţia instituţionalizată din Brăila, unii făcând efortul de a le lăsa chiar în cutia poştală personală. Deşi problemele puse în discuţie sunt reale, faptul că puţini au curajul să şi le asume indică starea de frică în care au fost aduşi oamenii. Nu agreez corespondenţa sub anonimat, dar cred că şi acesta poate fi un început al campaniei de deparazitare a administraţiei publice, în care toţi suntem datori să ne implicăm, dacă vrem să ducem o viaţă normală într-un oras normal. Abuzurile celor care se cred puternici şi slugărnicia acoliţilor lor au ajuns de nesuportat.Într-o scrisoare care mi-a fost adresată, un cititor al articolelor mele își arată preocuparea față de ”menținerea pe funcție a  directorului SUPAGL Dan Apostol” și față de indicatorii de performanță care ”îl pot susține”.
Citez din mesajul primit: ”Pe lângă indicatorii de performanță stabiliți de primărie, probabil cei mai neînsemnați, se pot adăuga:
-numărul de plecăciuni zilnice însoțite de ”sărut mâna șefu/șefa”;
-performanța de e o folosi drept sprijin pe ex-director Barbu M. (n.r.- Marioara), demonstrând că doi nu fac nici cât unul. Ambii au punct de sprijin pe d-na viceprimar Ciocan, în biroul căreia își fac temele 3-4 ore pe zi. Mă intrigă când văd cum pierd timpul două persoane cu funcții de răspundere în fața ușii viceprimăriței și mă întreb ce performanțe pot să aibă asemenea persoane.
- performanța de a avea conducător auto o persoană cu studii superioare, încadrată pe post de șef serviciu. De, îi convine omului, acesta fiind ginerele doamnei Prundea, doamnă de primărie, cu relații sus puse, să ia un salariu de șef cu responsabilități de conducător auto. Dvs, domnule primar, nu vă permiteți acest lux!
- performanța activității de deszăpezire, salubrizare ( orașul este în permanență în gunoi), a câinilor maidanezi cu cele două adăposturi iar cel de la Unirea unde nu există niciun câine să reprezinte adăpost pentru acești conducători incapabili, cu același Horez, cu bani publici cheltuiți nechibzuit, în timp ce cetățenii orașului plătesc taxe și impozite majorate.
Dacă asemenea oameni vă reprezintă în fața cetățenilor, imaginea dvs. e compromisă și nu-mi rămâne decât să vă urez succes la următoarele alegeri. Atenție! Luați măsurile ce se impun pentru a vă reabilita imaginea în fața alegătorilor dvs. Promovați oameni competenți care să vă reprezinte!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.