joi, 25 august 2011

Constantin Dumitriu, șeful PDL Brăila, și-a luat consilier pe omul de la Piețe al lui Anton Lungu, dat afară pentru nereguli

*PDL Brăila a încăput pe mâna  aghiotanților lui Anton Lungu*După familia Rădulescu, Constantin Dumitriu mai aduce în PDL un cadrist al defunctului primar*

După ce a reușit performanța ca în câteva luni de la alegerea sa ca președinte al PDL Brăila să destructureze organizația și să o subordoneze complet intereselor sale și ale adversarilor politici, Dumitriu a mai luat o decizie care afectează credibilitatea sa, dar și a partidului.
Fostul director al Administrației Piețelor, omul care se ocupa de plocoanele ciracilor defunctului Anton Lungu până când a intrat pe fir Serviciul de Investigare a Fraudelor și i-a făcut dosar penal- despre  Gheorghe Boboc e vorba, a fost numit consilierul său personal. Sau, cel puțin așa se recomandă Boboc la telefon fără ca Dumitriu să aibă vreo reacție.
Boboc și alți trei angajați ai Direcției Piețelor  au avut dosar penal sub acuzația că au închiriat spațiile comerciale din piețe clientelei politice, fără licitații și, după câțiva ani de anchetă, au primit NUP. După problemele pe care le-a avut în timpul cercetării, el a fost recuperat politic de Dumitriu, cu care se află într-o relație ...umanistă încă de pe vremea când gălățeanul traseist politic își rezolva problemele de familie cu ajutorul fostului primar Lungu, ambii reprezentând conducerile organizațiilor PUR Brăila, respectiv Galați. Mai exact, Dumitriu, cu ajutorul lui Boboc și Lungu, a reușit să-l transfere pe taica-su la Brăila, familia Dumitriu rămânând în anturajul fostului prim secretar, la fel ca și familia lui Ștefan Rădulescu.
N.r. Dumitriu neagă că tatăl său ar fi primit un asfel de sprijin de la Anton Lungu și spune că Gheorghe Boboc îl ajută în colegiul 5. El confirmă asfel concluziile prezentate de BrăilaNews conform cărora și-a negociat cu Stancu-PSD un loc eligibil de deputat, fiind de notorietate relațiile foarte proaste ale lui Cristian Rizea, actual deputat PSD în colegiul 5, cu Vodă. Reamintesc faptul că Dumitriu și-a păcălit electoratul anunțând că îl interesează funcția de președinte al Consiliul Județean Brăila, el intrând de fapt în această competiție pe post de iepuraș pentru Stancu, care îi dă la schimb colegiul 5. Adică viitorul candidat al PSD în colegiul 5 va fi, la rândul său, iepuraș pentru Dumitriu (așa cum fost Daniela Bartoș pentru Diana Tușa), dacă lege electorală și împărțirea administrativ-teritorială vor rămâne neschimbate.

3 comentarii:

  1. greseala gramaticala in titlu

    RăspundețiȘtergere
  2. continutl conteaza, acest implant nereusit al dlui Blaga si Mircea Toader numit DUMITRIU a dus PDL Braila pe ultimul loc in clasamentul electoral al org jud pe tara.Oricare din cei care activeaza acum in pdl braila facea o treaba mai buna ca acest individ de pripas.Nu reuseste,nu poate,nu vrea, este sabotat de cei 2 colegi,nu se stie cauza lipsei de performanta manageriala a acestuia.Oricum BGS se distreaza bine,nu trebiuie sa faca nimic si castiga alegerile detasat.Asta este in acest moment pdl baraila.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.