joi, 4 august 2011

PDL Braila nu-si mai lasa directorii pe mana presedintelui galatean Constantin Dumitriu, secondat in intrigi si lacomie de secretarul Silviu Radu

Presedintele Constantin Dumitriu si secretarul Silviu Radu, desi au aparut joviali la agapa PDL de la terasa Miorita, au fost pusi la punct de Biroul Permanent Judetean, convocat cu cateva ore inaintea petrecerii de joi. Cei doi au pierdut terenul in partid, fiind blocati sa faca parte din Comisia de evaluare a directorilor de deconcentrate, dupa ce mai multi democrat-liberali numiti cu sprijin politic s-au plans de presiunile pe care le-au pus asupra lor, din lacomie, presedintele galatean si omul sau de incredere, Silviu Radu. Asa se face ca soarta pedelistilor braileni a ajuns in mainile fostului lider social-democrat Viorel Balcan, deputatul fiind desemnat sa faca parte din comisia de evaluare. In interiorul PDL Braila atmosfera este extrem de incarcata dupa ce conducerea impusa de Vasile Blaga, pusa pe capatuiala, a reusit sa-i indeparteze de la partid pe  toti cei care erau preocupati de evolutia PDL si de aservirea sa intereselor unui grup minuscul constituit in jurul lui Dumitriu, S. Radu si Badalan. Acestia au mers pana acolo incat au interzis adunarile la sediul PDL in absenta lor si au luat din sediu pana si automatul de cafea, facand tot posibilul ca atmosfera sa fie neprimitoare. Surse din partid mai spun ca fondurile solicitate pentru organizatie nu se regasesc in evidentele filialei, situatie care a fost adusa la cunostinta conducerii centrale, in fata careia s-au discreditat si cei doi deputati Badalan si Balcan, sustinatori ai lui Dumitriu la alegerile interne de anul trecut.

12 comentarii:

  1. Tarziu su trezit cu problema "evaluarii directorilor',dupa ce criterii sunt evaluati? dupa cum cotizeaza?sunt directori care sunt capabili,merita functia.CUMVA SA APLICAT CEEACE A CERUT liderul org de pensionari? de ce nuse evalueaza si CONSILIERII?
    De ce nu se evalueaza si PRESEDINTII?
    BALCAN de ce este promovat,de cine,pentru ce?
    TOTI TREBUIESC MATURATI,in frunte cu BADALAN-BALCAN-DUMITRIU.INTRATI pe blog,cruciadapdl.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Presedintele org.mun. PDL Braila a trimis dep Balcan si pres.Dumitriu de mult timp,lucrari,studiu sondaj pentru osv-isti.
    Sunt un cetatean al orasului si judetului Braila.DATI-MI 10 MOTIVE CA SA VA VOTEZ.
    IMPRESII DESPRE SUSTINEREA MOTIUNII BLAGA.
    Nu sau luat masurile prevazute in aceste studii decat cand sau luat la cearta pentru putere.OPORTUNISTII,FRIPTURISTII,CIOLANARII,ALPINISTII,PSD-istii ,TREBUIE SA PLECE DIN PDL.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce i se pun in sarcina numirea directorilor numai lui DUMITRIU?
    TATUCA directorilor la Braila este BADALAN si BALCAN,nu ia cunoscut DUMITRIU pe nici o persoana care sunt acum directori,nu avea cum.
    Casa de bani a pdl nu este pe maini bune,revin cu un comentariu pe,cruciadapdl.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce se intampla acum in pdl braila,este o reglare de conturi in stil MAFIOT.
    Gruparea BADALAN-BALCAN se impiedica de mult timp de DUMITRIU,actul este premeditat,aceiasi COMPLOTISTI care au dat jos echipa PATRASCU-NECULA S, sunt artizanii acestei lovituri de palat,CAMPEANU M ,TEODORESCU,directorii actuali PINTILIE,consilieri,cativa,nu toti.
    Directorii canta pentru cine ii plateste,TATUCA BADALAN,o parte din acesti directori fac orice li se cere,tot ei sunt cei care VOTAU DUMITRIU cu 10 degete,in sunetul muzicii,si acum au bataturi la palme.
    ORG.PDL BRAILA,SA NASCUT PRIN CEZARIANA,CHIRURG A FOST V BLAGA,asistenti CANACHEU,FRUNZA VERDE.

    RăspundețiȘtergere
  6. PDL Braila are si directori foarte capabili,fac cinste partidului si profesiei lor,este vorba de dl SORIN ENACHE ,dl PASCALE ALFREDO,MIS BOBOC LUCIANA,DL MITROFAN.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum asa, dle? Nu se poate... Sa-l elimine pe Silviulica din comisia de evaluare a directorilor?! Ce nenorocire!!! Pai si cum se mai autoevalueaza pentru joaca de-a masinutele prin curtea institutiei? Cum isi mai plateste noul Audi si consumatia din discoteca - Parcul Monument?

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le fie rusine fripturistilor care s-au pretat la pomana lu balcan. din cati a invitat abia daca s-au dus 50 de insi cu matele goale si cu chilotii tremurand de frica
    hooooooooooooooooooo tradatorilor
    ati ajuns sa va caciuliti la golanu asta pesedist

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule "Cruciatu"
    Cand sunteti corect in transmiterea de informatii.PDL Braila are mult mai multi directori capabili in afara de cei nominalizati de tine.Acum cateva zile il balacareai pe Mitrofan ca vrea sa-l schimbe pe Dumitriu,acum ti-ai schimbat parerea??.Cred ca esti un mare impostor si un penibil frustat.

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce trebuie sa minti bogbad,niciodata nu am spus nimic de rau sau de bine despre dl Mitrofan,si nimc in legatura cu schimbarea dlui Dumitriu,de fapt nici nu ma intereseaza cine pleaca sau cine ramne in pdl.ESTE TIMPUL LINGAILOR,FRIPUURISTILOR,OPORTUNISTILOR.Unde te situezi?
    Frustrat de ce?
    Nu am luat,nu am cerut niciodata nimic de la acest partid.
    Aveti si acum costele vinete de la inghesuiala pentru numirile in posturi importante,spalati zilbnic"masina lui BADALAN",o patrte din voi bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiu ce invartesti tu prin org. bogbad,cu ce te ocupi,dar daca sustii asmena prostii esti din gasca ratatilor pdl care graviteaza in jurul dlui BADALAN,eu am avut curajul sa propun anumite lucruri in pdl braila,nu am ce pierde ca voi,pupincuristii,au de invatat ceva,sunt foarte multi care nu produc nimic,vegeteaza,paraziteaza,pdl braila.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.