joi, 18 august 2011

Președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc, nu-i în stare să-și apere primarii

Pentru că nu îl contrazice nimeni, Vodă face doar ce-i trece prin cutia craniană ( îi folosesc propria expresie întrucât el este foarte mulțumit de prestația sa la cârma județului). Așa se face că nu vrea și pace să-l accepte pe primarul liberal Ion Crăciun de la Chiscani drept candidat al USL la alegerile de anul viitor. Cătălin Boboc, președintele PNL Brăila, evident că nu are nimic de spus despre situația aceasta, de dragul funcției el înghițind una după alta găluștile fierbinți servite de baronul căruia Crăciun îi stă ca un os de pește în gât, năbădăiosul primar neacceptând ingerințele caracatiței imobiliare brăilene și în comuna pe care o administrează. Cum notarul liberal Vasile Varga îl domină pe Boboc și este asociat intereselor reprezenate de Vodă, este limpede că rațiunile care vor sta la baza stabilirii candidaturilor la primării nu au nimic de-a face cu poziția în sondaje ale viitorilor candidați.
În ceea ce privește comuna Chiscani, liberalii admit o candidatură PSD la primărie, dând semnalul că sunt dispuși sa-și sacrifice oamenii doar pentru mofturile baronului hrăpăreț. Asta e deja prea mult și, cu siguranță, va conduce la o explozie a nemulțumirilor celorlalți.

5 comentarii:

  1. asta e numai inceputul !!!!
    dracu o sa-i ia dar pacat de pnl care e un partid si nu o caricatura ca psd !!
    dar asa le trebuie daca nu sculta si de poporul pnl
    si la braila trebuie sa se shimbe ceva sa scapam de ciuma ROSIEEE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum liberalismul la Braila a decedat demult nu trebuie sa ne mai miram de ceea ce se intampla.Ceea ce se fac ca nu stiu,"moftangii" este ca poulatia sa saturat de acesti pitigoi ciudati si lacomi.La baie vuvuzelelor ciudate si lacome.Care cetateni va vor vota? Sondajele sunt puse la index de ce oare?As sa va ajute bunul dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Enuta si ion stefan la initiativa lui balcan au inceput sa stranga semnaturi pentru demiterea lui dumitriu de la sefia org. pdl Braila

    RăspundețiȘtergere
  4. USL are in vedere, cel putin deocamdata, declarativ, sa propuna candidati comuni ai PSD, PNL si PC doar la CJ, la orase si la municipii, nu si la comune. mai informeaza-te inainte de a incerca sa agiti spiritele...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar la Braila a fost VREODATA si alt partid decat PCR ? sunt toti din acelasi partid imprastiati pe la tot ce inseamna(doar teoretic) partid politic...cate unul la fiecare, in frunte daca se poate... si se pare ca se poate...A fost vreodata PNL la Braila??? Sa fim seriosi...si asta din frunte de acum... sub masa la varga.. asta-i pozitia lui naturala... aduna firimituri...ca sa ma exprim elegant, care va sa zica, monser!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.