miercuri, 24 august 2011

Udrea se lauda că are relații bune cu Gheorghe Bunea Stancu

După ce Victor Ponta i-a avertizat public pe pesediști s-o lase mai moale cu ”iubirile” față de doamna Udrea și a dat un exemplu sanctionandu-l pe Marian Vanghelie, Elena Udrea parcă îi face în ciudă. În această seară, ea a declarat la Realitatea TV că are o relație extrem de bună cu primari și președinți de consilii județene ai PSD, nominalizându-l pe baronul Stancu de la Brăila.Dacă pe Vanghelie l-a costat funcția de președinte al PSD București faptul că a fost extrem de apropiat de ministra, oare ce preț va plăti Vodă pentru aprecierile de care se bucură din partea Elenei Udrea?

3 comentarii:

  1. Adevarul este ca doamna ministruUdrea a facut mult mai mult pt Braila decat jupanul.Are cineva ceva de contrazis?Dorim si argumente ok?Jupanul sigur va bfi rsturnat dela pupitru de pilotul de curse.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. la pd-l sunt unii fraieri care semneaza pentru sustinerea lui titiu. oricine vine in locu lui no poate sa-i repete greselile sa dea lumea afara din partid. nu fiti fraieri si nu va lasati intoxicati de acest tigan care a facut numai rau organizatiei. ramane el, ramaneti si voi incalecati de sataniala si vedeti ciuciu la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vatafu'Stancu se face frate cu Iuda numai sa ramana "scormonitoru"strazilor Brailei>Am ajuns de rasu'lumii(cu asa JUDE)!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.