sâmbătă, 22 octombrie 2011

Cameleonism infantil la vârful PDL Brăila

De o bună bucată de vreme, cam de când am reușit să argumentez și cu documente dependența și cârdășia gălățeanului Dumitriu cu grupul de interese care face și desface totul la Brăila, cameleonul politic fixat pe sigla portocalie a PDL a luat-o razna. Îi vânează pe membrii de partid pe care îi bănuiește că mă ajută la demascarea lui, dă interdicții privind aparițiile mediatice în publicația pe care o conduc șefilor de deconcentrate susținuți de PDL și minte cu seninătate în conferințele de presă, oferind publicului mesaje contradictorii de la o săptămână la alta. Paranoia gălățeanului a atins cote atât de mari încât doar soția sa, în calitate de psiholog angajată la firma preferată de PSD la contractele de pază îl mai poate ajuta. Deși pare incredibil, omul a ajuns să-l hărțuiască politic chiar pe cel mai apropiat colaborator al său, Siviu Radu, cel care nu a trecut concursul de ocupare a postului de manager la Ambulanță, deși totul părea doar o formalitate, bănuit că el este sursa mea în legătură cu autosuspendarea generalului Bădălan, informație publicată în exclusivitate pe acest blog.
Deoarece a constatat că în politica locală este cantitate neglijabilă, până și ai lui ținându-l departe de negocieri, Dumitriu continuă să confirme această stare de fapt. Ieri, a organizat o conferință de presă în care a ținut să-și arate frustrarea că nici gălățenii, nici brăilenii, adică Stancu, nu l-au invitat la ședința comună despre care a scris aici Viața Brăilei. Păi, asta e valoarea dumitale, domnule președinte PDL! Dacă tot ești  la mâna și la mila lui, de ce ți-ar permite să apari în poză lângă el?Apropo, nu ți-a spus nimeni până acum că politica nu înseamnă doar oportunitatea de a-i constrânge pe ăia mai slabi de înger să execute directive și că tu n-ai nicio legătură cu domeniul acesta?
RECOMANDARI:
http://viatabrailei.ro/gh-bunea-stancu-dumitru-nicolae-eugen-chebac-si-consilierii-pdl-la-o-intalnire-de-pomina_1891
http://brailanews.blogspot.com/2011/10/deputatul-eugen-badalan-s-autosuspendat.html
http://viatabrailei.ro/sotia-sefului-pdl-braila-platita-din-fonduri-europene_1535

2 comentarii:

  1. mare figura mai esti.l-ai fript la protap pe jupanu satan si acum ti-ai schimbat meniul. vezi ca iedul asta negricios o sa se sufoce inainte sa-ti infigi colții in beregata lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari!... incomdeiaza-l si p-asta, nu de alta dar imi vine sa ma declar din congo atunci cand isi spune "brailean"!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.