duminică, 23 octombrie 2011

Președintele PDL Brăila ia masa la restaurantul președintelui PSD

Gălățeanul Constantin Dumitriu se supără când i se spune că e gălățean și că are blatul aranjat cu Gheorghe Bunea Stancu. Fotografia surprinde mașina personală a șefului PDL (observați unde e înmatriculată) parcată în fața restaurantului Continental, unde a luat masa sâmbătă seara.

5 comentarii:

  1. Ratatii astia se dau destepti dar DNA-uleste pe urmele lor.Aceste personaje sinistre dare sunt bolnavi de putere,au sa primeasca ceea ce merita.Mediatizarea excesiva le da impresia ca sunt vedete si ei de fapt sunt puscaribili.Atentie nu-i mai bagati in seama pe vuvuzele astea jegoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. ca fost coleg eu nu pot decat sa te felicit ca asa de tare i-ai starnit pe astia incat au ajuns sa se urmareasca sa-ti trimita tie poza. ma inceraca si o mica invidie. trebuie sa recunosc ca esti fffff buna in ceea ce faci. sper sa nu ti se urce la cap. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu o intrebare pentru cine scrie acest blog.
    aveti ceva probleme cu persoanele din PDL?
    Observ ca 80 %din articole sunt legate de PDL

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim,
    am ceva cu impostorii, indivizii puși pe căpătuiala și oamenii fără anvergură care se cocoață în funcții publice doar din dorința de a parveni. Acestia sunt peste tot, nu numai la PDL, iar dacă dai căutare pe acest blog la sectiunea ”Etichete” vei vedea că cele mai multe articole le însumeaza Stancu, Simionescu și PSD.

    RăspundețiȘtergere
  5. pdl si-a alungat
    membrii activi si competenti
    succes la alegeri

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.