joi, 6 octombrie 2011

Deputatul Eugen Bădălan s-a autosuspendat din PDL

Ieri, în ședința Biroului Permanent Județean al PDL Brăila, generalul Bădălan s-a autospuspendat din partid pe o perioadă de o lună, în semn de protest față de conducerea centrală. Ce anume îi reproșează Eugen Bădălan lui Emil Boc n-am reușit să aflăm, dar în mod cert nu are legătură cu toleranța de care dă dovadă Biroul Permenent Național al PDL în ceea ce privește afacerile pe care le derulează la Brăila cu bani publici și cu sprijin masiv din partea social-democraților Bunea Stancu și Aurel Simionescu . Este vorba în primul rând de contractul de externalizare a serviciilor de hrană și spălătorie la spitalul județean pe milioane de euro, unde are interese alături de prietenul Fusea, si unde a mai dat o lovitură prin preluarea fără licitație a acestui serviciu si la maternitate, in urma comasării, și de mărunțișuri gen terasa de pe faleză pe care o deține fiul său.
Surse din PDL spun că prin această suspendare generalul Bădălan fie avertizează partidul că ar putea rămâne fără votul unui deputat, fie abandonează corabia (PDL Brăila) înainte de scufundare. În ceea ce-i privește pe Balcan și Dumitriu, aceștia au anunțat pentru mâine dimineață o conferință de presă.

4 comentarii:

  1. badalane,
    adu-ti aminte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai are sustinere la centru,asta-i ADEVARUL.
    Misiunea lui s-a terminat[a distrus org.P.D.L. Braila],acum pregateste iesirea din partid,si pleaca acolo unde se simte bine, adica U.S.L.
    Auzi GOGOMANIE,AUTOSUSPENDARE!!!!!!
    Chiar ne crezi prosti?O sa te suspendam noi prin vot,daca mai candidezi.SANTAJISTULE!!!!!
    Doamna AURA,poate va interesati daca in aceasta luna in care s-a ,,autosuspendat''i-si ridica salariu de parlamentar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna, sa se suspende de tot, se poate?
    LA,,CITE A FACUT PENTRU BRAILA''NU PLINGE NIMENI DUPA EL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, domnul general Eugen Bădălan, nu a ajuns deputat PDL cu 6000 voturi ale brăilenilor ? :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.