marți, 11 octombrie 2011

Crește tensiunea la PDL Brăila. Se compară sumele donate cu cele aflate în evidențe

La situația neclară creată de deputatul Bădălan, prin anunțul privind autosuspendarea, pe care ceilalți doi din conducere o neagă, se adaugă elemente noi. Printre democrat liberalii brăileni a circulat o listă cu declarațiile privind contribuțiile în bani la partid. Lista ar fi fost inițiată de Balcan care dorește să compare sumele  regăsite în evidența PDL cu ceea ce susțin directorii portocalii că li s-a cerut. Toate acestea se întâmplă în timp ce Balcan se afișează cu Dumitriu în conferințe de presă, vorbind despre echipă și depășirea neînțelegerilor dintre ei.

2 comentarii:

  1. Dna Costea va rog sa vizitati blogul meu, am cerut de douo ori sa se faca un audit financiar la pdl Braila,ultimul este postat 8 oct, deasemeni am solicitat un audit inten unde au disparut 200 prox de mambrii tineri de partid fabricati inaintea alegerilor interne, unii soun ca a fost,omul si milionul.

    RăspundețiȘtergere
  2. balcan o sal execute pe titiu ca sa aiba control deplin sa negocieze doar pentru el cu satancu. nu vi se pare extrem de suspect ca balcan se abtine sa se ia public de satanaila?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.