marți, 13 decembrie 2011

Un zvon care s-ar putea adeveri: Stancu își dă demisia din PSD

Pentru că PSD nu i-a acordat sprijinul pe care îl aștepta în fața acuzațiilor de corupție formulate de procurorii DNA și nu-i susține niciun coleg de partid varianta cu ”presiunea politică”, Stancu s-a supărat atât de tare pe social-democrați încât vrea să-și anunțe demisia din PSD. UNPR-iștii brăileni sunt îngroziți că s-ar putea trezi cu ”șobolanul cu bube în cap” la ei în partid, PDL-iștii sunt încurcați pentru că vad amenințat protocolul cu UNPR, iar PSD-iștii mai au puțin și dau bairam că scapă de un personaj care le-a acaparat partidul și i-a redus pe toți la tăcere.
Numai că după cele cinci ore petrecute ieri la DNA, unde i s-a adus la cunoștință materialul de urmărire penală, locul lui Stancu în mod evident nu e nici la UNPR, și nici lângă Geoană, pentru care pătimește azi, ci afară din viața publică, acolo unde ar trebui trimis și deputatul PDL Eugen Bădălan, condamnat deja de cea mai înaltă instanță la patru ani de ÎNCHISOARE, cu suspendare ce-i drept, dar CONDAMNAT! Acești oameni care au pus mai presus de toate îmbuibarea personală, dar și pupilele lor politice, trebuie trimiși la groapa de gunoi a istoriei acestui oraș blestemat parcă să încapă pe mâinile unor nesătui, corupți până în măduva oaselor.

12 comentarii:

  1. as putea sa te compar cu o adevarata ecaterina teodoroiu care lupta pentru dreptate

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu exageram! Nu duc nicio lupta, imi fac meseria. Am un copil si vreau sa traiasca intr-un oras normal, in care cei care ajung la conducere au mentalitati de secol 21, nu medievale!

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na Costea,cruciada impotriva politicienilor corupti,instabili politic,impotriva gruparilor mafiot-politice,trebuie continuata,sustinuta,concertata,necrutatoare,Braila este un oras tern,murdar,sarac,suparat.
    Braila este plin de ruinele industriei chimice,metalurgice,fara o perspectiva economica,sociala de bunastare.
    Continuati,sunteti un adevarat luptator pentru dreptate sociala.
    CU RESPECT.

    RăspundețiȘtergere
  4. cocosatul

    Asa va rebuie ,brailenilor,ati votat mereu "ciuma rosie" si uite unde ati ajuns,votatii in continuare ca nici voi nici copii vostrii nu o va duce bine in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este posibil?Scapam de el?Sa fie el prima piesa din domino?Nu stiu de ce, dar parca nici nu indraznesc sa ma bucur!!!!!!!!!!!
    Astept cu nerabdare urmatoarele stiri, si va multumesc doamna ca existati si nu va este teama de mafia locala.Va admir,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. s-o credeti voi ca-si da demisia !! cine dracu se incurca cu o nenorocire ca el ?? el este toxic pentru oricine si orice ! asa ca la gunoi cu el , si sa nu ne mai aducem niciodata aminte ca a fost pe aici ! si cu el toti care l-au sustinut , ca altfel era un neica nimeni !!
    nu sunt rau din fire dar mi-ar place sa-l vad jos , jos de tot !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. fiind miliardar, oricum il doare in cot daca ar iesi din viata publica, are ..sacii in caruta acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. sincer doamna costea, vad ca sunteti, cred si fara sa exagerez, singura jurnalista care spune lucrurilor pe nume. nu inteleg de ce nu incercati sa intrati in politica sau cel putin sa candidati ca independent la alegerile viitoare pentru un post de consilier sau altceva. cred ca i-ati face praf pe actualii lingai. mult succes

    RăspundețiȘtergere
  9. @ ultimul anonim
    exact asta-mi lipseste! chiar ma vedeti in postura de a cere voturi si de a spune doar ce vor oamenii sa auda? prefer sa raman unde sunt.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa plece odata pentru totdeauna.... si sa se intoarca cand il voi chema noi, brailenii...si sa-i ia cu el pe toti acolitii, lingaii si coruptii din CJ fara de care nu reusea sa domine tot judetul.Poate ne scapati si de achizitorul-sef Moisiu, un pesonaj perfid si fara scupule care calca pe cadavre alaturi de secretarul-sarpe Filote si "desteapta" economista sefa Alina Rusu, pentru care palaria primita de la GBS este imensa..Sa fie clar GBS nu putea sa domine fara acesti "bravi soldatei" initial incompetenti si care au fost ridicati la rang de "locoteneti" loiali...DNA vino la CJ Braila si ajuta-ne la "curatenia generala"!

    RăspundețiȘtergere
  11. E cazul ca brailenii sa se destepte si sa nu mai voteze comunistii. Simi trebuie si el dat la o parte. Este papusa lui Stancu.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.