miercuri, 7 decembrie 2011

Deputatul Bădălan a fost condamnat pentru corupție

Eugen Bădălan a fost găsit vinovat de faptele de corupţie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie condamnându-l la patru ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei. Generalii (r) Bădălan şi Mihail Popescu  au gost găsiți vinovați de păgubirea statului cu 1,2 milioane de euro in perioada când au condus Statul Major al Forţelor Terestre.
Reamintim că în urmă cu trei săptămâni, când conducerea centrală a PDL a descins la Brăila, Eugen Bădălan a purtat discuțiile cu Ioan Oltean, Gh. Flutur, Valeriu Tabără, Gh. Ialomițeanu, Daniel Funeriu, cu demisia pe masă. Anterior, făcuse glume pe seama lor în conferință de presă ( a spus că membrii BPN și-au făcut sepuku când au aflat despre autosuspendarea sa). Faptul că partidul l-a abandonat a fost anticipat de BrăilaNews, astfel încât condamnarea de azi confirmă că în PDL lucrurile sunt departe de a se fi lămurit. Nici pe Dumitriu nu-l așteaptă zile ușoare întrucât trecerea sa cu arme și bagaje la ”inamicii” din USL este deja consfințită de asocierea cu conservatorul Radu Cosca, căruia Dan Voiculescu i-a încredințat postul tv Antena 1 Galați - Brăila. De altfel, democrat -liberalul pârât Dumitriu a și început cu stângul cu acest post anti- PDL, renunțând la o echipă de jurnaliști pentru în favoarea alteia, de care își bate joc oferindu-le oamenilor salarii de mizerie.


http://brailanews.blogspot.com/2011/11/deputatul-pdl-eugen-badalan-trebuie-sa.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/11/duminica-zi-decisiva-pentru-galateanul.html

2 comentarii:

  1. Sa te vad Badalane de unde dai l milion de euro inapoi, vezi dumnezeu nu iarta ci te-a lovit chiar in moalele capului,am vrea sa te vedem cum cersesti ,cite un banut, sa vezi ce greu este sa traiesti dintr-un salariu de 7oo,de ron rusine sa iti fie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai lucrurile sunt simple, ia la rand toti directorii de deconcentrate, generali si adjuncti si le imparte milionul de euro, cine nu face rost de bani, ii retrage sustinerea politica!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.