joi, 29 decembrie 2011

Balcan îi taie avântul lui Staicu, pedelistul care se visează deputat în colegiul 1

Pedelistul Adrian Staicu, unul dintre pretorienii lui Dumitriu, este pe cale să rămână fără privilegii, odată cu pierderea influenței în PDL Brăila a gălățeanului venit la șefia organizației pe filiera Blaga-Bădălan-Gheorghe Bunea Stancu. Dându-și seama că Staicu a adus doar prejudicii de imagine PDL, creând și întreținând inutil conflicte, deputatul ex-PSD Viorel Balcan a  propus la ultima ședință a Comitetului Director ca PDL să susțină candidatura inspectorului șef al ISJ Viorel Botea pentru un mandat de deputat în colegiul 1, unde Staicu își face, fără spor, antrenamentul.
Reamintesc faptul că Adrian Staicu este cel care a reacționat mojicește, posibil la comanda lui Dumitriu (deși ulterior Dumitriu l-a determinat pe Staicu să-ți asume inepțiile), la articolele pe care le-am publicat de-a lungul timpului pe acest blog, în care argumentam legăturile fostului viceprimar al Galațiului parașutat la Brăila special ca PDL să nu creeze probleme administrației PSD-iste conduse de Gheorghe Bunea Stancu și Aurel Simionescu. Atitudinea sa non-combat și concentrarea pe execuțiile interne în loc de  sancționarea deciziilor tandemului administrativ pesedist au demonstrat că toate criticile mele din articolele publicate pe acest blog au fost întemeiate.
Deoarece Staicu ar fi candidat în colegiul meu, ca cetățean cu drept de vot, apreciez intenția lui Balcan de a-l înlocui cu un canditat mai credibil. Menționez că, deși s-a purtat mitocănește, fără să mă cunoască, n-am nimic personal cu Staicu, însă cineva trebuie să îi spună că politica nu mai e un mijloc prin care se poate obține recunoașterea publică, influență, și nici teren de răfuială pentru cauze pe care nu le înțelege. Consider că fiecare trebuie să facă ce se pricepe mai bine, iar Staicu, prin afacerile pe care le are împreună cu fratele său, chiar face lucruri remarcabile. Dacă vrea să facă politică, Staicu ar trebui să știe că are nevoie de mai multă flexibilitate și mai puțină aroganță.

Cititi si
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/stimati-pdl-isti-sa-i-multumiti-lui.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/lista-lui-dumitriu-anunta-marea-epurare.html#comments

3 comentarii:

  1. In colegiul 1 nu cred ca o da cineva la o parte pe Tusa. Are o imagine buna, nu este implicata in afaceri mizerabile deci nu are de ce nu sa castige inca un mandat.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulţi ani! La mulţi ani celor dragi!
    Multă baftă în 2012!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se aude ca va candida seful de zona dinpreajma cab parlamentar V Balcan

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.