miercuri, 11 ianuarie 2012

Ce jocuri face Balcan?

Directorilor PDL li s-a transmis pe diverse căi ca urmează a fi schimbați din funcții. Existând precedente, oamenii, pe bună dreptate, se tem că lui Dumitriu i s-a pus pata din nou, furios că nu reușește să-și impună autoritatea în partid.
În paralel, deputatul Balcan și-a asumat rolul de protector al acestor directori. Cum nu este exclus ca aceasta să fie o manevră cu scopul de a desăvârși compromiterea definitivă a lui Dumitriu în PDL Brăila, speculațiile au început să apară. Pedeleiștii cred că Balcan a înțeles că menținerea la șefia filialei a unui lider care nu reușește coagularea organizației de partid  îi reduce dramatic șansele de a câștiga alegerile. Și a trecut trecut la contra-ofensivă, cu scopul de a prelua controlul în partid. La aceasta se adaugă faptul că resuresele materiale ale PDL Brăila pentru susținerea unei campanii electorale sunt infime în comparație cu cele ale pesedistilor. Aceștia încă reușesc să adune bani, cu ajutor indirect de la PDL Brăila, partid care, sub conducerea lui Dumitriu, nu pare interesat să oprească robinetul de fonduri publice la care are acces adversarul -USL- prin faptul că direcționează contractele publice exclusiv către clientela politică.

3 comentarii:

  1. directorii deconcentratelor vor trece in curand printr-o "mare reevaluare". pe functii vor ramane numai unii... altii vor fi schimbati. toate astea in cadrul curateniei de primavara dinaintea campaniei electorale. astfel ca la centru, in ministere deja incep sa plece liste cu sustinutii politici portocalii. cine nu-i pe lista sa isi ia adio de la functii. o sa ne distram din nou...

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa-l ca face bine,tie ce ciolan t-ia dat balcan de ros?
    Si Balcan o sa fie istorie in pdl,acum mai are boculea treaba cu el,masina de vot trebuie sa functioneze,asa ca ciolanari ca tine si balcan o sa-i trimitem sa rugineasca in triaj la lacu-sarat ca pe vogoanele casate.
    Trimisesem multi dupa prezidentiale in triaj , Badalam si conspiratorii lui la adus pe dumitriu,a venit balcan cu ratatii lui sia debarcat o conducere performnta,astfel ca ruginiti sunt sefii,directorii de 3 parale a pdl braila.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.