marți, 31 ianuarie 2012

PNL și PDL Brăila l-au făcut pe Simionescu să dea înapoi

Pentru prima dată în ultimii patru ani, consilierii locali brăileni au uitat de culoarea politică și l-au determinat pe primarul Aurel Simionescu să-și retragă un proiect de hotărâre irațional, prin care ne-ar mai împovăra cu 8 milioane de euro. Motivația acestui împrumut este halucinantă: să asigurăm finanțarea firmelor clientelare- Tancrad și Concivia, al căror contract cu Primăria este considerat ILEGAL. În loc să facă lucrurile cum trebuie, organizând licitații corecte, primarul, prin inițiativa sa, urmărește să le asigure finanțare acelorași firme, pe care le vom găsi pe lista contributorilor la campania electorală.
Simionescu nu a renunțat la proiectul acesta, sperând ca până la ședința următoare să găsească o modalitate de a schimba opinia unor consilieri și să găsească susținere pentru această enormitate. Nu putem să sperăm decât la o corectă evaluare a riscurilor, atât din partea PNL cât și a PDL, care să nu se mai comporte în an electoral ca o mașinărie de vot perfectă pentru interesele exclusive ale clientelei PSD, și nu ale brăilenilor care i-au trimis în consiliu si care n-au chef să deconteze incompetența și corupția unora . Dacă îi vor trece lui Simionescu acest proiect, ar trebui să fie conștienți, atât liberalii cît și democrat-liberalii, că le vor pune pe tava celor de la PP-DD voturile electoratului dezgustat de cârdășia asta care ne-a izolat complet de restul lumii.
Pentru votul de ieri, apreciez în mod deosebit atitudinea consilierilor PNL, care, deși aflați într-o alianța politică cu PSD, nu au fost de acord să-l gireze și de această dată.

2 comentarii:

  1. cel putin esti corecta. feliciatri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciudat ca s-a intamplat asa. Dar pana la sedinta viitoare Simi o sa gaseasca o modalitate de a le da si celor din PNL si PDL cate un ciolanas de ros si s-ar putea sa se razgandeasca.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.