miercuri, 4 ianuarie 2012

Blaga s-a împăcat cu Băsescu iar Dumitriu și-a ridicat Antena în tabăra USL

Vasile Blaga, protectorul în zona Brăila-Galați a baronilor PSD și PDL, a reintrat în grațiile lui Traian Băsescu. Blaga este cel care s-a pronunțat, la Brăila, pentru o relație de parteneriat și respect reciproc cu PSD, cu ocazia prezentării moțiunii pentru șefia PDL, care însă a rămas tot la Boc.
Dacă Buldogul, cum i se mai spune președintelui Senatului, s-a reabilitat în fața lui Zeus, cum este supranumit Băsescu, situația lui Dumitriu, președintele adus de Blaga de la Galați la șefia PDL Brăila, este de-a dreptul bizară. Aceasta, deoarece fostul viceprimar de Galați a revenit și el la prima dragoste politică, adică la conservatori, adică în barca opoziției, adică la USL, el preluând Antena 1 Galați-Brăila împreună cu prietenul Radu Cosca.
Singura rațiune pentru care președintele de mucava al PDL Brăila este tolerat în partid în condițiile în care s-a aliat cu ”dușmanul” ar fi ca Voiculescu să rupă USL-ul, să întoarcă armele și să-și declare admirația față de Băsescu și Udrea. Altfel, nu-mi imaginez o campanie electorală în careDumitriu, în calitate de președinte al PDL, să dețină controlul la un post de televiziune vădit anti-PDL.
Citiți și
http://brailanews.blogspot.com/2011/04/fostul-psd-ist-george-dragu-catre-blaga.html

3 comentarii:

  1. este lucratura lu' Stancu care ii era frica ca pierde sefia CJ-ului su implicit la banii publici pe care-i toaca cum vrea el.El s-a speriat ca PDL a luat la Braila 45% si l-a chemat pe generalul Badalan si i-a spus sa-i curete pe cei care Au ridicat PDL -ul la Braila si care au fost curatati din partid de Dumitriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Basescu e platit sa fie presedinte.. presedinte inseamna un om care face abstractie de partide, nu apartine de nici unul, el in continuare e seful pd-lului si ii urmeaza interesele

    RăspundețiȘtergere
  3. pdl=unpr=ppdd
    =
    psd-pnl-pc

    X

    udmr

    in linii mari, restul nu mai conteaza.si nici numele. = aceleasi metehne. nu crezi?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.