joi, 26 ianuarie 2012

O ținem langa cu inaugurările, dar de funcționat, nu funcționăm

De la sfârșitul lunii noiembrie 2011, președintele CJ Brăila cu alaiul sau laic, alcătuit special pentru astfel de momente, o tot ține langa cu inaugurările. Nu știm de ce întrucât, ceea ce inaugurează el se va da în folosință undeva cândva, sperăm în timpul vieții noastre.
Pe 20.10.2011, spitalul județean era scena unei parade prilejuite de simularea inaugurării ambulatorului, în timpul căreia alaiul alcătuit pentru a-l face vizibil pe Vodă s-a plimbat prin spital să vadă circuitele, pe care pacineții le-au putut vedea și ei, dar la televizor. Că de pus în funcțiune, mai durează.
Președintele CJ și-a încolonat atunci subalternii membri de partid și, pentru a da evenimentului greutate,  i-a pus în fruntea alaiului pe doctorii gălățeni Bacalbașa și Nechita, primul - viiitor candidat la CJ Galați, al doilea - fost deputat. În mod categoric, prezența senatorului Ion Rotaru, președintele Comisiei de Sănătate, a avut rolul de a da adunării social-democraților o notă cât se poate de oficială. Și solemnă, în același timp, întrucât a avut și binecuvântarea episcopului Dunării de Jos. De unde să știe bieții oaspeți că participau la o simulare, și că două săptămâni mai târziu, Vodă avea să fie trimis în judecată de DNA în a scandalul ”mită de 1 milion de euro pentru campania lui Geoană”?
Între timp au aflat, dovadă că simularea inaugurarării parțiale de ieri, după inaugurarea simularii generale din noiembrie, nu s-a mai bucurat decât de prezența obligatorie a celor consemnați să facă parte din alaiul local oficial al lui Vodă.
De ce s-o mai fi plimbat iarăși până la spital să inaugureze ambulatoriul de obstetrică și ginecologie, dacă tot nu funcționeză, când a mai făcut o inaugurare cu câteva săptămâni în urmă, poate o reuși să explice directoarea Sin !? Ca ne-am plictisit sa tot fotografiem aparate, pe care nu le folosește nimeni întrucât nu mai sunt bani și pentru specialiști!

În atenția președintelui CJ Brăila
Potrivit DEX, INAUGURÁ, inaugurez, vb. I. Tranz. A deschide în mod solemn activitatea unui așezământ, a unei expoziții, a unui local etc.; p. gener. a marca începutul într-o activitate; într-un domeniu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.