marți, 6 martie 2012

Dumitriu și Boboc pierd organizații întregi dar ei rămân credincioși aranjamentelor care să le salveze pielea

Politica duplicitară făcută la vârful PDL și PNL Brăila, în favoarea  intereselor pseudo-liderilor vremelnici, în fapt persoane resemnate cu poziția submisivă față de terți, nu avea cum să nu producă cutremure în organizațiile lor. Singura regulă după care au funcționat, atât PDL cât și PNL, în mandatele lui Dumitriu și Boboc, a fost excluderea celor care au refuzat alinierea. Însuși faptul că două partide atât de diferite au aplicat aceeași măsură de forță în raport cu membrii de partid demonstrează că regula a fost fixată în altă parte, cei doi nefăcând altceva decât să execute ceea ce au stabilit alții.
Că organizațiile lor înțeleg în ceasul al doisprezecelea faptul că miza electorală din acest an nu e să căștige partidele, ci persoanele, adică oamenii de paie care s-au mulțumit cu ciosvârtele aruncate în silă de PSD, o demonstrează frecvența și magnitudinea dezertărilor. De ce migrează toți înspre PPDD ? Pentru că discursul anti-USL și anti- PDL al acestei formațiuni politice în fază incipentă rezonează cu așteptările celor care, din ce în ce mai mulți, au început să vadă limpede haznaua pe care dinozaurii politicii brăilene au încercat să o acopere cu material politic din propria producție, sau de import. Pur și simplu, oamenii înțeleg că în contextul descris, bătălia electorală va fi mimată, iar naivii care se vor ”bate” pentru voturile lui Dumitriu sau Boboc  se vor expune și vor fi primii sacrificați după alegeri.

http://www.viatabrailei.ro/organizatii-intregi-pnl-pdl-si-prm-au-dezertat-la-pp-dd-braila_3610

4 comentarii:

  1. Este adevarat tot ce spuneti in articol,eu nu cred ca la ppdd se duc oameni pentru o anumita ideologie,se duc din interes si tiganii,puturosii,hotii,interlopii,pomanagii au interesele lor,oameni care se dau politicieni,fugari de la alte partide,satui de prostia unor politicieni gen Dumitriu si Boboc,au si ei interesele lor.
    Dupa parerea mea nici un om zdravan la cap nu are ce cauta intr-o astfel de adunatura.
    Poate fi numit foarte bine PARTIDUL PADUCHIOSILOR-DDT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ashaaa... deci, cei doi is nashpa! Si?!?
    Ca doar nu-s singurii. Depinde daca ai sau n-ai dispozitie ori comanda sa-i vezi pe toti(uneperei, pesedei etc.).
    Nu?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Observaţii:
    1. trebuia să te hotărăşti între pseudolideri şi lideri vremelnici (se exclud reciproc dar dvs. sunteţi prea pornită ca să vă daţi seama,
    2. nu e logică deducţia: partide diferite/ aceeaşi măsură = regulă fixată în altă parte,
    3. ciosvârtele se aruncă la câinii credincioşi nu la inamicii sau potenţialii inamici. Aştept un articol pe tema: "de unde provin ciosvârtele aruncate cu silă de PSD sau ce se mai întâmplă cu banii brăilenilor"
    În rest toate-s bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru atentia cu care imi urmariti articolele, dar ...
      Prima observatie este exagerata. Cele doua expresii nu se anuleaza reciproc. Un lider ramane lider in orice circumstante, chair si atunci cand iese din viata publica. Un pseudo-lider se bucura vremelnic de acest statut.
      2.Cea de doua observatie se refera la o situatie identica existenta in cele doua partide. Coincidenta poate fi interpretata, nu demonstrata logic.
      3.Cat priveste ”ciosvarta”, termenul este definit de DEX ca fiind a patra parte dintr-un intreg.

      ciosvấrtă, ciosvấrte, s.f. 1. (înv.) a patra parte dintr-un întreg; sfert, firtă.

      Ștergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.