vineri, 16 martie 2012

Prietenul gălățeanului de la șefia PDL Brăila, încolțit de procurori

Deputatul UNPR  Mihail Boldea, pe care nu demult Constantin Dumitriu îl invita să se înscrie în PDL Brăila, după ce amândoi au fost eliminați din PDL Galați, este anchetat pentru asociere în vederea comiterii de infracţiuni, fals în documente oficiale şi înşelăciun. El a mai fost implicat în mai multe cazuri de afaceri imobiliare dubioase. Atât Dumitriu cât și Boldea sunt creațiile politice ale fostului primar de  Galați Eugen Durbacă, acum lider PP-DD Galați,pe care îl va urma în scurt timp și Boldea, după popasul de câteva luni la UNPR.
Mihai Boldea este un personaj extrem de controversat la Galaţi, în calitatea sa de avocat fiind implicat în procese care au ajuns în cercetarea Parchetului General sau al DIICOT, pentru că prin probe dubioase sau falsuri se încerca acapararea unor imobile ce aparţineau Primăriei sau unor persoane fizice. Mai este cunoscut ca apărătorul liderului MISA, Gregorian Bivolaru, dar şi ca avocat al unor personaje dubioase, acuzate de fapte penale.
Mai multe, aici:
mafia-din-imobiliara-din-galati-incoltita-de-procurori
Citește și:
http://www.monitoruldegalati.ro/politica/deputatul-boldea-invitat-de-constantin-dumitriu-sa-se-inscrie-in-pdl-braila-2115.html

5 comentarii:

  1. sa nu slabiti japitele astea pdl cea mai mare mizerie cum a ajuns balauru asta sa conduca aici braileni sint prosti trebuie sa ii conduca un tigan venit din galati nu am crezut ca se poate asa
    multi dintre braileni au vazut cine e bunea stancu din cauza dumnevostra si sper sa vada si pdlul asa cum e sa nu le dea nici 2 voturi. asta ar mai lipsi sa votam un tigan ar fi mai mare rusinea ce noi nu avem oameni capabili?

    RăspundețiȘtergere
  2. vreti o informatie? balcan a fost prin piete azi si a inteles si el cum sta treaba ca lumea nici nu s-a uitat la el si unii l-au fluierat si l-au alungat. asta e imaginea pdl si rezultatul la ce au facut ei (badalan balcan si titiu) cu partidul.
    vor pierde pe linie pacat de munca oamenilor cinstiti din pdl care au inteles ca nu are rost sa mai traga pentru aceste speciemne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bati campii! Nu a fluierat nimeni.Iar de alungat ce sa mai vorbim!

      Ștergere
  3. da... si sa vina diacomatii, nu vedeti ca sunteti penibili cu toate minciunile voastre, va vindeti pe 2 lei, nici macar pe yuani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ma sa vina Sergiu Diacomatu. E tanar si nu se trage de sireturi cu ei. Oricum e singurul care s-a luat de mafioti de aia il faulteaza pe unde pot si ei. Ce ati vrea voi sa va faceti de cap si de data asta. Gata, hotomanilor brailenii s-au saturat de voi stiu ce va poate pielea.
      Un sfat pentru autoare tinet-te departe de D.L. e omul lui nea Vasile.

      Ștergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.