joi, 29 martie 2012

Zeci de brăileni vor picheta azi sediul CNA

Decizia Consiliului Național al Audiovizualului de a înjumătăți licența postului de televiziune OTV pe motiv că face propagandă politica pentru PP-DD, în condițiile în care de același lucru se fac vinovate și alte posturi (Antena și Realitatea duc o politică fățișă pro USL), fără a fi sancționate, a determinat un grup de brăileni să plece în această dimineață la București. Ei își vor arăta în fața sediului CNA, întrunit în ședință, susținerea față de postul de televiziune al jurnalistului Dan Diaconescu și dezaporbarea pentru restrângerea dreptului la exprimare liberă, garantat de Constituția României. Printre sloganurile delegației brăilene se află ”Jos cenzura” și  ”CNA= Spălătorul de creiere al Puterii”.

Un comentariu:

  1. Au plecat ei la bucuresti sa protesteze impotriva CNA,99%din ei nici nu stiu ce este sau cu ce se mananca CNA.Tomberon si SOB plateste saracimea din braila sa strige "jos cenzura".
    Ei cred ca cenzura este guvernul,multi din ei cred ca este ceva de baut.
    Pentru dna Costea;TOATE DEMONSTRATIILE,MANIFESTATIILE etc din toata lumea asta se fac cu bani.
    Problema se pune cati bani si cata bautura le da TOMBERON sa strige tare.
    Este nevcesara desfiintarea tuturor TV particulare,toate mint cu nerusinare,dezbina populatia,instiga la revolta,la ura.
    Publicatia dvs eu o citesc zilnic dar vad ca sustineti partidul acestui DD acuzat de escrocherie,santaj.
    Cu respect.
    L.CH.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.