duminică, 8 aprilie 2012

E oficial: Balcan va candida la Primărie

Având în vedere rezultatele sondajului de opinie realizat de PDL la nivel național, Viorel Balcan pare a fi cea mai potrivită alegere pentru a candida împotriva lui Aurel Simionescu. Acest lucru a fost stabilit aseară, în cadrul unei ședințe extinse la nivelul AVB (Alianța pentru Viitorul Brăilei), de la care a lipsit Constantin Dumitriu.
Deși datele acestui sondaj nu au fost făcute publice, potrivit informațiilor vehiculate în mediul politic se confirmă erodarea lui Simionescu cu încă zece procente de la ultimul sondaj (unde era creditat cu 46 la sută din intenția de vot) și dezastrul lui Gheorghe Bunea Stancu, care ar fi ajuns la 24 la sută. Dacă ținem cont că sondajul s-a realizat înainte de acțiunea Caracatița 2, cifra acestuia ar putea fi inexactă la acest moment, ceea ce îi crește șansele lui Diacomatu, care ar fi ajuns la 21 la sută

3 comentarii:

  1. in cazul de fata,ce facem ????????schimbam hotii intre ei ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta este la voi,prostia voatra,nu iese taranul din voi nici daca stati in Braila 200 de ani.
    Balcan este un om instarit,vrea sa realizeze ceva bun pentru orasul asta jegos cu oamani saraci,someri cati vrei,oameni prost platiti,comertul lincezeste.
    Balcan poate sa faca din Braila un oras cu o economie dinamica,un oras curat,Balcan este un om muncitor,om popular,stie sa vorbeasca si cu bogatul,desteptul,saracul pe limba lor.
    Votati Balcan.

    RăspundețiȘtergere
  3. sondaj de opinie realizat de PDL la nivel național...sa il voteze aia de la...nivel national...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.