joi, 26 aprilie 2012

Ajutați-l pe Gh. B. Stancu! A sărăcit de când e președinte CJ și îi mai trebuie un mandat!

N-am văzut în viața mea mai mult tupeu decât a avut Stancu în seara asta la un post local. A spus că e mai sărac decât în 2004, când a ajuns președintele CJ. A spus că e mai sărac, nu însă dacă este și mai cinstit (s-o fi pierdut tradiția la PSD, între timp), dar a cerut un nou mandat, promițând că e ultimul, după care se retrage. Emisiunea a început cu un atac la ziarul Obiectiv, pe care l-a numit ziar comercial, pentru că a scris azi ceea ce BrăilaNews a adus în discuție publică încă din 2009: faptul că a cheltuit bani cu nemiluita în Sp.Județean iar rezultatele nu se văd nici în calitatea actului medical, nici în confortul pacienților, nici în specializarea personalului. A uitat să spună că același ziar ”comercial” i-a făcut propagandă în 2008, și căruia, până la urmă, îi datorează poziția de azi. În fine... încerc să inventariez probleme dezbătute cu ajutorul slugii care continuă să-i facă imaginea țăndări și să-l transforme într-un personaj de un ridicol grotesc

1.Brăilenii ar fi de partea lui pentru că sondajele (pe care nu le-a văzut nimeni pentru că în mod evident îl dezavantajează) îi prezic o victorie ”zdrobitoare”; numai că nu știm noi câtă lume îl iubește întrucât fanii lui nu sunt lăsati sa se exprime. Nu spune că de fapt singurul fan pe care îl mai are îi ține de urât seara la Continenatal, iar el, personal, face tot ce îi stă în putință să închidă gurile din ce în ce mai numeroase ale criticilor (mie tocmai ce mi-a cenzurat emisunea Viața Brăilei, prin presiuni asupra conducerii TVG).
2. Brăila ar trebui să-l recunoască drept un iubitor de cultură, act pe care îl rezumă la Festivalul G. Grigoriu, unde pe lista  de sponsori sunt ...ce coincidență!, firmele abonate la bugetul gestionat de el. Adică Tancrad, Concivia, Confort 2000, Risck etc.
3. Nu îi place să faca rău, nu e un tip răzbunător,  el dacă poate să ajute, ajută :)) dar nu omite să-i arate pisica lui Cibu spunând totuși că poate întreba cum s-au retrocedat peste 100 de case. După care redevine pios:  ”Dar eu mă uit în farfuria mea”. Așteptăm dezvăluiri și despre granitul de pe străzile Brăilei, încărcat pe vapoare, în portul care îi aparține.
4. Nu a răspuns ”la caracatiță și  alde OTV, unde grohăie unii”, rezervându-și timp să o facă abia în campania electorală, unde teoretic poate să spună orice că oricum nu-l mai crede nimeni.  Nici măcar că e mai sarac decât în 2004, cum penibil îi ridica mingi la fileu ”domnu Cătălin”.
5.Ajungând aici, nu avea cum să rateze ceea ce îl contrariază de când cu apropierea alegerilor: teama că nu-i ajung banii pe care i-a strâns, prin metode prezentate și la știri, să atragă suficient electorat de partea lui. Nu vorbește cu toți dinții, dar expresia  ”din ce bani cheltuie unii care nu au serviciu” e probabil o aluzie la candidatul independent pe care nu a reușit să-l aducă la masa tratativelor, Sergiu Diacomatu. Probabil la el noțiunea de slujbă se rezumă doar la aia plătită din banii statului. Să ai o firmă sau o fundație pe care s-o coordonezi nu reprezintă o slujbă, chiar dacă însoțitorul său la tv fix cu asta se ocupă. De data asta chiar îl înțelegem:  dacă nu îi sponsorizează el activitățile lui Diacomatu, cum le finanțează pe ale slugii, atunci cine o face?  ”E o mască pe care și-o pune PDL, ascund interese comerciale majore. Vor să pună mâna pe resurse”, îl lămurește penibilul de serviciu, care crede fără nicio glumă că pe stăpân îl vânează oculta mondială și CIA.
6. Concivia a avut 25 la sută contracte publice până în 2004, de când e președinte, doar 1 la sută. Zăăăău??? Și brăilenii sunt tâmpiți?
7.  Dosarele de corupție : ”S-a încercat să nu mă lase să candidez...colegii chiar spun că cine nu are dosar nu e pesedist de seamă”. Normal, că pesdiștii se seamă se numesc baroni și s-au permanentizat la putere prin fapte caritabile, nicidecum prin jaf în bugetul public!
8.Mai vrea să câștige un mandat, după aia se retrage.

Emoționant sau ce? :))

RECOMANDĂRI:
http://viatabrailei.ro/ce-face-un-baron-sarac-mai-vrea-un-mandat_4307
http://viatabrailei.ro/pe-gh-bunea-stancu-il-persecuta-guvernul-mondial-papa-de-la-roma--si-cia_1480
http://viatabrailei.ro/deputatul-psd-florin-paslaru-s-a-speriat-de-sergiu-diacomatu-_4010 
http://brailanews.blogspot.com/2010/09/vuvuzeaua-lui-stancu-calca-in-strachini.html 
http://brailanews.blogspot.com/2011/06/pentru-ca-acceptat-sa-l-consilieze-un.html

2 comentarii:

  1. ticalosul asta a fost muscat de cur de catre o maimuta sifilitica de aceea are atat de mult tupeu grobian in el.un redartat parvenit care a stiut numai de interesele lui in dauna acestui oras.singura slujba care ti se potriveste bai cur pictat ce esti este aceia de vidanjor de latrine.esti o troglodit meschin iar guvernarea ta a fost una demna de sec.19...ti ai aratat limitele tarane si tu mai vrei inca un mandat||du te in stepa calmuca si guverneaza acolo bai mafiot de 2 bani care sa imbogatit cu bani statului.sa bagi bine la cap.NU TE VREM...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari D-lui Gheorghe Bunea Stancu pentru ceea ce a facut !
    Nu-l mai criticati aiurea, ca voi nu ati fi facut nici 10 la suta din ce a facut el ! Eu ilvotez!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.