sâmbătă, 7 aprilie 2012

Mai răsfirați, băieți!

De teamă că ar putea veni vremea să fie îndepărtați de la ciolanul de care trag de 22 de ani, băieții care învârt Brăila pe degete au pus la cale o manevră menită să rupă din voturile nemulțumiților, pentru ca la socoteala finală, tot ei să tragă  foloasele. Au livrat candidați PRM, un partid pe care l-au resuscitat prin transferul tinerilor liberali conduși de fiul președintelui Tribunalului Brăila, notar la cabinetul lui Cloșcă din Ianca, al cărui transfer la Brăila depinde de semnătura lui Vasile Varga. Noi, însă, prostimea care votează, ar trebui să credem că dezertarea masivă a liberalilor ”nemulțumiți” de faptul că PSD ia caimacul e pe bune.... :)) Și ca să fie credibili, l-au trimis repede pe Vraga la emisiunea realizată în parteneriat cu ziarul de casă al grupului de interese să explice cum stau lucrurile, ziarul prelunâd bazaconiile fără a face conexiuni, ca de obicei.
Deși lipsită de imaginație, socoteala lor e simplă: toți iepurașii electorali de genul Vacu Becleanu, Crâșmariu, Drăghincescu etc sunt scoși din joben de Varga&Asociații pentru a contracara ascensiunea lui Diacomatu și a lui Sorin Ovidiu Bălan, deocamdată singurele candidaturi neblătuite.

http://viatabrailei.ro/manevre-in-usl-marca-vargaasociatii-diversiunea-prm

3 comentarii:

  1. Problema se pune cum acesti tineri au nimerit "ca orbu PRM" si nu PP sau PDL.
    La ce si acui chemare au raspuns ei de au nimerit un partid greu vandabil la Braila,de PRM in Braila este ca si cum citesti pe o cruce in SF CONSTANTIN numele unui defunct.
    Oare instinctul gregar al acestora ia dirijat catre PRM?
    Lipsa de programe atractive pentru tineri dar si trimiterea lor mareu pe banca rezervelor la PDL ia dirijat la PRM.
    Va invit sa vizitati blogul,
    cruciadapdl,blogspot.com cinste,onoare,loialitate

    RăspundețiȘtergere
  2. Fratilor chiar nu mai enimic sfant in tara asta??
    NTERESEAZA PE CINEVA BANUL PUBLIC? CE NU SE POT VEDEA REZULTATELE UNUI CONTROL !

    RăspundețiȘtergere
  3. CURTEA DE CONTURI GASESTE O MARE NEREGULA LA CASA

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.