luni, 18 iunie 2012

Baronul reloaded

Ce credeti ca a facut baronul la doua zile dupa ce a castigat alegerile?
Sedinta de partid cu urmatoarele teme de discutie:
- sa isi puna repede oamenii in deconcentrate
- sa auditeze deconcentratele si acolo unde gasesc nereguli ( a mentionat ca e  bine sa se gaseasca) sa se intocmeasca dosare penale.
Daca nu era clar cu ce fel de om avem de-a face, planul lui de razbunare ii vizeaza pe toti cei care au participat la campania electorala impotriva sa. Un loc special il are rezervat  in acest plan candidatul independent Diacomatu pe care doreste sa "il termine acum, nu cumva sa ii vina ideea sa candideze si in toamna in vreun colegiu", ca sa citez sursa acestei informatii.
Cum campania dusa impotriva acestuia l-a facut sa piarda municipiul, e de presupus ca singurii care vor deconta acest tip de comportament irational vor fi candidatii USL la parlamentare. Dar ce-i pasa baronului?Acestea sunt victime colaterale.
Daca o tine in ritmul asta, lui Ponta o sa ajunga sa-i fie jena de-a dreptul ca are in partid un astfel de specimen. Cine a vazut la televizor momentul in care alesii PSD au fost chemati laBucuresti, dupa alegeri, nu a putut sa nu remarce raceala cu care l-a tratat, spunandu-i chiar ca a fost convins ca nu mai iese, dar ca promite sa nu se mai ia dupa ziare. Atata tot i-a adresat, in loc de felicitari.
Si dupa acest episod, cand toti ceilalti au ramas sa sarbatoreasca victoria la Rin Grand Hotel, baronul a venit val-vartej la Braila unde s-a dezlantuit la tv impotriva tuturor, ca si cum uitase ca s-a incheiat campania electorala. Normal, era nervos ca nu l-au invitat si pe el stapanii la masa!
Domnule baron, tot nu vrei sa intelegi ca de ce te izoleaza toata lumea si de ce te resping omologii tai si sefii la nivel central? Daca otrava ti-o procuri singur are sa-ti fie fatala intr-o buna zi. Daca insa esti otravit de altii, mai poti lua masuri. Mai ai patru ani de mandat. De dumneata depinde in exclusivitate cu vrei sa apari in istoria Brailei.

recomandari
http://viatabrailei.ro/victor-ponta-catre-ghe-bunea-stancu-ai-pierdut-braila_4808
http://viatabrailei.ro/silviu-radu-ghe-bunea-stancu-pregateste-masuri-coercitive_4931

Un comentariu:

  1. Din punctul meu de vedere presa este otrava, care nu face altceva decat sa ne suceasca mintile si asa destul de incalcite. Voi il huliti pe Stancu, altii pe Diacomatu. Sa va coaca pe toti cu ei in brate, sa plecati dracu toti din Romania si sa ne lasati in pace.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.