vineri, 1 iunie 2012

Ghe. B. Stancu si Aurel Simionescu impreuna au distrus Braila, impreuna vor plati

Strategia lui Simionescu de a se delimita de Gheorghe Bunea Stancu a esuat. Baronul il poarta cu el peste tot, insista pe ideea de echipa (si-au insusit pana si termenul tandem), daca tot se scufunda macar sa nu se scufunde singur. Pana la urma, asa e si cinstit, doar impreuna au calamitat Braila. Disperarea lor izvoraste si din faptul ca au inteles ca brailenii sunt la curent cu nemerniciile lor.
Unii pesedisti isi dau seama ca batalia e pierduta si au luat distanta, mai ales ca au primit de curand rezultatele ultimului sondaj de opinie, care arata ca au pierdut peste 15 procente in campania electotala mizerabila pe care o duc.

3 comentarii:

  1. partid de gainari,fosile comuniste si de imbuibati.si e partidul care a tras cortina la Braila.fuck them...

    RăspundețiȘtergere
  2. ultima prostie marca Stancu> sondaj PSD :GBS 59% si Diacomatu 32%. Scopul manipularea Bucurestiului care s-a dezis de Stancu. Dupa alegerile locale Simi este preferatului lui tataia Ilici. Singurul sustinator de Buc a lui GBS- Antonescu nebunu. Ponta si-a luat deja adio de la el de 1 saptamana . Singurul judet in care Ponta apare pe afis cu spatele la candidatul la CJ este Braila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimul sondaj care trebuia facut era un fals grosolan in care astia doi PCR-isti erau presedinte de CJ si primar. Si au realizat ca nu pot minti oamenii la infinit presedinte CJ DIACOMATU primar BALCAN.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.