marți, 26 iunie 2012

Ce pune la cale baronul?

Viaţa Brăilei scrie azi că nu a existat o intalnire intre liderii USL Brăila pentru negocieri privind viceprimarii si vicepresedintii de CJ. Deşi teoretic PNL trebuie să propuna un viceprimar si un vicepresedinte CJ, Catalin Boboc, preşedintele PNL, nu raspunde la telefon de cateva zile. Pe Obreja nu-l mai deranjează nimeni, oricum nu decide el.
Daca baronul nu negociaza cu partenerii politici, atunci partenerii politici se pot astepta la orice. Sa-i vedem  atunci la alegerile parlamentare, în primul rând pe liberali, cum isi vor face campania in conditiile in care baronul ii va sacrifica pentru a-si asigura o noua domnie linistita. 

Recomandare:
http://viatabrailei.ro/tatonarile-pentru-cj-continua_5013

4 comentarii:

  1. sunt cel mai bucuros om. ce scursura ai inceput sa te inchizi in sediu? ba mai mult am inteles ca unele javre de la tine si-au luat si pistol cu bile. gata a inceput sa va fie frica. ce bine imi pare ca in sfarsit s-a intors foaia gunoaielor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te suspecteaza nimeni ca ai fi inteliget, dar cu imaginatia stai bine. Oricum iti multumesc ca ma ajuti cu "prietenii" de langa mine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca USL se va sparge in curand,,,,,mocneste tare focul.

    RăspundețiȘtergere
  4. bai frate ma uit ce au facut prostalaii astia in pnl ce sa mai ceri de la acest boboc care o ia in freza de la stancu si lui ii place ca nu zice nimic. vai de capul lor au distrus un partid cu traditie l-au facut praf i-au pus cruce
    gradinita de mucosi necopti a lui nea vasile nu ajunge nici in clasa 1 politica. odihneasca-se in pace pnl nu mai exista

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.