miercuri, 6 iunie 2012

Candidatii Stancu si Simionescu, rupti de electorat de o strategie psihotica

Desi vizita sa trebuia sa ridice moralul social-democratilor braileni, Victor Ponta a fost cel care a tras linia acestei campanii. Primit fara entuziasm, presedintele PSD a realizat in cele doua ore petrecute la Braila, discret si ferit de ziaristi, ca Gheorghe Bunea Stancu a reusit de unul singur sa indeparteze electoratul traditional al PSD. Nici lui Aurel Simionescu nu-i este bine, aparitiile sale televizate lasand sa i se vada ingrijorarea.
Pe Bunea Stancu si Aurel Simionescu i-am vazut aseara pe postul TVGalati, apartinand colegului lor, deputatul incompatibil  Florin Paslaru, daramati, obositi, incoerenti, ragusiti, asteptand colacul de salvare de la un personaj haotic, aflat langa ei. O priveliste de-a dreptul demobilizatoare pentru orice social-democrat implicat in aceasta campanie.
Desi ar fi putut pune la punct o strategie fezabila, staff-ul social-democrat s-a subordonat inexplicabil in fata lipsei de logica a tovarasului de pahar al candidatului Stancu.S-au lasat tarati in dezbateri dezgustatoare despre orgii, despre sex, despre droguri etc, acestea indicand si ce persoana din anturajul candidatului a putut produce asa ceva. Temele izvorate din tot ce are mai abject fiinta umana, lansate de personajul cu psihicul extrem de labil, la care s-au adaugat subiectele fabricate de aceeasi minte intortocheata, lipsita de inteligenta, i-au dezgustat si enervat pe braileni.
Sediul de campanie al PSD a ramas pustiu
Brailenii s-au simtit jigniti pentru ca le-a fost subapreciata inteligenta. Chiar si activistii social-democrati au realizat in aceasta campanie ca nu au motive de mandrie si argumente pentru promovarea candidatilor.  Multi au inteles ca Sergiu Diacomatu in  acest moment este singurul candidat care poate reprezenta Braila din functia de presedinte al CJ. Este si motivul pentru care Stancu, inaintea pozei de grup, s-a plans lui Ponta ca social-democratii braileni nu muncesc pentru el in aceasta campanie. Explicatia pe care o dau oamenii PSD-ului pentru lipsa de entuziasm in sustinerea candidatilor a dat-o un membru de partid, intr-o discutie privata, care a spus textual: "de ce sa ma agit? cand a furat, a furat cu mine?".
Planul subtire de campanie, inspirat de zeul Bacchus si de zeul Ban Necinstit, incropit pe terasa la Continental, i-a adus pe candidatii Stancu si Simionescu in situatia de a pune lacatul pe usa partidului cu patru zile inainte de alegeri.

 RECOMANDARI:
http://viatabrailei.ro/victor-ponta-catre-ghe-bunea-stancu-ai-pierdut-braila_4808
http://brailanews.blogspot.ro/2012/04/emisiunea-viata-brailei-nu-va-mai-avea.html
http://brailanews.blogspot.ro/2011/06/cibu-fotografiat-alaturi-de-ziaristele.html
http://viatabrailei.ro/de-ce-il-votez-pe-sergiu-diacomatu_4795

3 comentarii:

  1. eu nu l-as condamna asa pe simionescu. cred ca nu are ce sa faca intelege si singur in ce situatie se afla dar din pacate pentru el trebuie sa pozezealaturi de el

    RăspundețiȘtergere
  2. saracau'de el! partidu-i cetre sa se compromita si el e usa de biserica!cui mai vreti sa vindeti gogosi asa rasuflate?acum vreti sa-l scoateti victima a partidului, de ce nu s-a intors la psm, dragostea lui eterna?!

    RăspundețiȘtergere
  3. VIOREL BALCAN PRIMAR. JOS CU STANCU SI SIMIONESCU DIN BRAILA

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.