marți, 4 septembrie 2012

Dumitriu, tot mai singur în PDL Brăila

PDL Brăila se află, în pragul alegerilor parlamentare, în situaţia de a avea serioase probleme de lidership. S-a văzut asta chiar la sfârşitul săptămânii trecute, când toată elita pedelistă s-a prezentat la evenimentul monden al anului, adică nunta Elenei Băsescu. Cu un deputat penal şi altul fugar, PDL Brăila a fost reprezentat la nunta prezidenţială de o singură persoană. Potrivit informaţiilor publicate de viatabrailei.ro, Constantin Dumitriu, preşedintele organizaţiei judeţene, a fost singurul participant la această nuntă, impropriu spus de la Brăila, întrucât dumnealui nici măcar nu domiciliază aici.
Dacă în ceea ce priveşte darul, Dumitriu ar fi scos din buzunar până în 5000 de euro, nu ştim nimic despre ţinută, dacă a fost sau nu o ţinută corespunzătoare, el neexcelând la capitolul acesta. Ştim cu ceritudine că l-a deranjat teribil faptul că a ajuns la presă informaţia că nuntaşii au cotizat la nuntă în funcţie de ierarhia în partid. Cum C. Dumitriu a fost ales secretar executiv în BPN, este lesne de înţeles că obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Mă rog, aşa e zicala, nu garantează nimeni pentru obrazul său, cu atât mai mult cu cât trebuie să facă faţă noilor acuzaţii de trădare a intereselor de partid şi duplicitate venite de la fostul deputat PDL Viorel Balcan.

Deoarece la această nuntă nu a ajuns nici măcar Silviu Radu, despre care în PDL se spunea că ar avea intrare la EBA, au fost reluate speculaţiile conform cărora secretarul PDL Brăila i-ar putea călca pe urme lui Balcan în PNL, specualţii alimentate şi de faptul că este unul dintre directorii PDL pe care administraţia USL nu i-a schimbat din funcţii, SR ocupând în continuare postul de manager al SAJ.
Totuşi, Silviu Radu, aflat în cunoştinţă de cauză cu privire la aceste speculaţii, a dezminţit orice discuţie cu alte partide, el reafirmându-şi ataşamentul faţă de "valorile şi principiile de dreapta promovate de PDL" şi invocând funcţia şi vechimea sa în partid ca argumente care să pună capăt discuţiilor despre plecarea sa.

Recomandari
http://brailanews.blogspot.ro/2011/02/seful-pdl-braila-constantin-dumitriu-nu.html

http://viatabrailei.ro/viorel-balcan-a-trecut-la-pnl-pentru-ca-dumitriu-e-duplicitar-si-l-a-sabotat-primarii-liberali-luati-si-ei-prin-surprindere_5707

http://viatabrailei.ro/presedintele-pdl-braila-a-oferit-cca-5000-de-euro-la-nunta-elenei-basescu_5694

http://viatabrailei.ro/viorel-balcan-a-trecut-la-pnl-pentru-ca-dumitriu-e-duplicitar-si-l-a-sabotat-primarii-liberali-luati-si-ei-prin-surprindere_5707

Un comentariu:

  1. A fost de fapt nunta lui Traian Băsescu, o nuntă de partid, cu mulţi invitaţi, datornici, scutelnici, clienţi :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.