joi, 20 septembrie 2012

Era si timpul: lui Bădălan i se va retrage titlul de cetăţean de onoare al Brăilei

Nimic nu-i doare mai tare pe domnii aceştia care conduc Brăila decât să le spui că sunt o gaşcă de neserioşi cu interese personale şi de grup. Cum îl dovedeşti pe unul, cum ceilalţi se dezic imediat de el. Aşa şi cu Eugen Bădălan: după ce BrăilaNews a publicat fotografia în care primarul Simionescu îl ţinea la loc de cinste lângă el, de sărbătoarea oraşului, apoi, împreună cu Simona Drăghincescu, am alocat minute bune în cadrul acestei emisiuni semnalului pe care primarul îl transmite populaţiei, iată şi efectul: "Aurel Simionescu a spus că a primit mai multe cereri de la brăilenii care doresc ca Eugen Bădălan să nu mai fie cetățean de onoare al Brăilei. Primarul a spus că dacă această inițiativă va fi înaintată Consiliului Local Municipal cel mai probabil va fi și aprobată", scrie aici viatabrailei.ro.
Este încă o dovadă că opinia publică exprimată coerent şi susţinut are puterea de a-i face pe acesti oameni să reacţioneze şi să facă ceea ce trebuie, nu doar ceea ce vor.

http://viatabrailei.ro/brailenii-ii-cer-lui-simionescu-retragerea-titlului-de-cetatean-de-onoare-acordat--unui-politician-corupt_5865 
http://brailanews.blogspot.ro/2012/08/primarul-simionescu-si-primul-condamnat.html
https://www.youtube.com/watch?v=tzr-EN7tduM&feature=player_embedded#at=3570


Un comentariu:

  1. Trebuie sa ne intrebam daca domnul general este un personaj valoros al judetului Braila.
    Generali ai armatei romane sunt personalitati marcante ale oricarei comunitati,sunt oameni prestigiosi cu care comunitatile se mandresc,daca specialisti din alte profesii se produc usor si in numar insemnat,ofiterii cu grad de general se produc f f putini si dupa un stagiu de zeci de ani de munca.
    Indiferent ce se spune despre gl Badalan, in opinia a foarte multi oameni acesta ramane o personalitate si un om de vaza al comunitatii noastre.
    Lepadatu Chirita.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.