sâmbătă, 20 octombrie 2012

Aveti datorii și o casă în proprietate? Alegeti-l deputat pe Vasile Varga!

Notarul Vasile Varga propunea la ultima ședință a CLM scoaterea la licitație a apartamentelor celor care au acumulat datorii la CET. Nu tu o hotarâre de consiliu privind reeșalonarea, nu tu o măsură care să ii ajute pe bieții oameni, ci direct DEPOSEDAREA!
Ei bine, stimați brăileni, aveți acum ocazia sa-l ajutați pe domnul notar să-și ducă planul la capăt: ieșiți la vot pe 9 decembrie și dați-i votul dvs! Și lui Cătălin Boboc, căci, în calitate de senator, îi poate da și el o mână de ajutor

RECOMANDARE

http://viatabrailei.ro/solutii-extreme-in-clm-vasile-varga-doreste-sa-le-fie-luate-casele-datornicilor-la-cet_6017

7 comentarii:

  1. I-ATI PRINS,PE EI ,LACOMIA SI PROSTIA SE PLATESTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu nu nu...cine are datoriii trebuie sa plateasca...indiferent ca trebuie sa piarda acoperisul de deasupra capului

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona Draghincescu22 octombrie 2012 la 19:13

    Intr-adevar cine are datorii trebuie sa si le plateasca DAR de ani buni unii sunt consilieri locali, au avut posibilitatea sa ia atitudine si sa puna in ordine unele aspecte si cu siguranta nu s-ar fi ajuns aici, in aceasta situatie DISPERATA. Daca pana acum nu au facut NIMIC de ce ACUM SA SE AJUNGA LA O ASEMENEA SITUATIE radicala? Sa gaseasca solutiile cele mai normale si nicidecum radicale pentru ca adevarata VINA este in primul rand a celor din CA si AGA si a partidelor din care au facut sau fac parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asemenea situatie radicala ???? ma uimesti Simona, dac tu nu-ti platesti curentul nu vine RENELUL si ti-l taie? Sa-si plateasca fiecare datoriile, ca m-am saturat ca din cota mea locala de impozite sa ajut toti aurolacii, la cati bani s-a dat ajutor la caldura faceau alt CET in centru.

      Ștergere
    2. In mod normal trebuie ca fiecare sa-si plateasca ce are repartizat la intretinere ! De regula se vaita cei batrani... ca nu le mai ajung banii nici de medicamente ( ce- drept .. e drept !) dar daca ei "pleaca dincolo " ... mostenitorii sar ca vulturii pe hoit... La o mostenire de 2-2,5 miliarde de lei ... merita s aplateasca macar datoriile bunicului sau parintelui sau ... Nu ? Si atunci ? Parca i-as da dreptate consilerului Varga !

      Ștergere
  4. Istoric: in anul 1996 toate apartamentele din blocul nostru(52) erau racordate la CET. Din acel an , conducerea CET a hotarat sa se razbune pe asociatiile rau platnice si au inceput sicanarile:oprirea apei calde pe timpul verii , regim de temperatura la calorifer mai redus , apa calda cu program, etc. De ce ? Deoarece 4 apartamente din 52 nu-si achitase niciodata factura la intretinere si au acumulat datorii si penalitati imense , cu care asociatia noastra figura in evidentele CET. Ce credeti ca s-a schimbat dupa 15 ani? Doar 4 apartamente mai sunt racordate la CET. Ghiciti care? Da , exect , pt mizeriile de aprovizionare , celelalte si-au montat centrala proprie. De caeea , Aura draga, eu ma intreb ce faceau cei din cele 4 apartamente daca ar fi locuit la casa? Nu si-ar fi platit lemnele? Ma indoiesc. Intreaga politica de plati si incasari este defecta. Ar fi trebuit ca CET sa semneze cu fiecare apartament in parte si atunci cand nu s-ar fi platit sa fie individual debransat prin blindare la final. Sa plateasca ulterior costurile de debransare si rebransare. Dar mai bine nu, de ce sa nu suportam noi brailenii nesimtirea altora. Unde s-a ajuns? CET-ul se inchide , vom avea in plus o mie de someri pt ca a trebuit sa ne gandim la cei care nu pot plati. Scutirea la plata nu incurajeaza decat nemunca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Banuiesc ca dupa logica dumneavoastra ar trebuii ca toti datornicii sa fie iertati,poate chiar sa le achite vreun deputat sau un cetatean mai constiincios datoriile...Mi se pare ca exagerati cu articolu asta,nici macar nu incercati sa fiti obiectivi.Dl Varga nu a zis ca abea asteapta sa ii lase pe aia fara casa,a zis ca ar vrea sa ii determine cumva sa isi plateasca datoriile.In fond,asa este corect!Si va mai intreb ceva,sunt cazuri in care o familie,un cetatean are datorii la intretienre de vreo 200 de milioane...cum il faci sa plateasca?avand in vedere ca ani de zile nu a platit,ca intretinerea curge in continuare?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.