joi, 14 februarie 2013

Bunea Stancu a obtinut un termen incredibil in procesul cu ANI. Vestea proasta e ca nu ramane asa!

La sfarsitul anului 2012 presedintele CJ Braila, intrebat intr-o emisiune ce va face daca va pierde procesul cu ANI, a raspuns cam asa: "Nu-mi purtati dvs de grija, stiu sa-mi port si singur de grija!"
Replica asta era a unui om care, la finalul uni an electoral agitat, parea ca gasise o cale de a-si rezolva problemele in instanta. Cum a-ti rezolva astfel de probleme nu e tocmai un lucru pozitiv in ceea ce priveste mersul justitiei, aproape ca nu a surprins pe nimeni ce s-a intamplat in urma cu cateva zile, cand instanta a stabilit termen de recurs  la ICCJ in dosarul nr. 8586/2/2011, in care ANI il acuza de incompatibilitate tocmai in ........27.01.2015!!!
Adica, aproape de finalul celui de-al treilea mandat de presedinte CJ, cand efectul pierderii acestui proces va  fi 0! Este interesat de stiut completul care a dat acest termen, pentru ca reprosurile pe care ni le tot face Comisia Europeana in raportul MCV tin fix de legaturile invizibile de complicitate intre oamenii politici care ajung in fata instantei si magistrati.
Il anunt pe aceasta cale pe dl presedinte ca nu este cazul sa se bucure de acest termen intrucat ANI face cerere de preschimbare a termenului nesimtit pe care l-a obtinut in conditii interesant de aflat. Cine, ce, unde, cat si cum?

Citeste si
http://brailanews.blogspot.ro/2013/03/ne-pregatim-de-alegeri-la-cj-braila.html

2 comentarii:

  1. In REPUBLICA POPULARA BOMBONICA toate sunt posibile,au castigat alegerile,au masluit legile,au scapat de cosmarul catuselor.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.anuntul-brailean.ro/www/societate/politica/psd-braila/oferte_si_anunturi/inalta-curte-de-casatie-a-respins-cererea-ani/128.htm

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.