marți, 19 februarie 2013

Dupa aspectul Brailei, zici ca primar e puturosul satului


Municipalitatea braileana crede ca aceasta este o statie de autobuz. Sa astepte dl Primar autobuzul cocotat pe pietroaiele si gunoaiele din "statie", sau, daca nu, in balta sau chiar in plina strada! Dar domnul Primar nu asteapta autobuzul, el se plimba cu masina primariei, cu geamuri fumurii, si râde din biroul său de fraierii care l-au ales!
Probabil ca cei mai multi braileni s-au obisnuit sa traiasca asa, precum batutii de soarta la groapa de gunoi. Nu li se mai pare nimic anormal.
Imi imaginez insa cam ce-ar gandi cineva strain de Braila, nevoit sa ajunga de pe Soseaua Buzaului in oricare alt colt al orasului, cu ce impresii ar pleca de aici...


2 comentarii:

  1. Orasul Braila este in mizerie de cand PSD detine puterea.
    Bandele de speculanti,evazionisti,gangsteri fac ce vor in Braila.
    In piete speculantii,contrabandistii si tiganii fac ordine sub nasul politiei si administratiei.
    De la intrare in oras simti in nas "mirosul"specific de putreziciune a frumosului nostru oras.
    Articolul este foarte obiectiv si real.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voiculescu a cumparat Laminorul20 februarie 2013 la 09:24

    Voiculescu a cumparat Laminorul si tot ceea ce detine Mechel
    Interese din Est
    http://www.scandaldegorj.ro/actualitate/demolarea-a-dou-grupuri-energetice-stoarce-ce-turceni-de-cteva-milioane-de-euro/
    Odată cu schimbarea acestuia şi instalarea noii conduceri, susţinută de secretarul de stat în MEC, la acea vreme, Ionel Manţog, s-a hotărât ca în luna iunie să se organizeze o nouă licitaţie, doar interesele erau de acum altele. Cum la minister PD făcea casă bună cu PC, şi în mineritul şi energia gorjeană lucrurile nu puteau fi altfel.

    CET a restituit în cele din urmă garanţia de participare, de aproape 3 miliarde de lei vechi, firmei doljene şi a organizat o nouă licitaţie.

    Astfel, SC Invest Nikarom SRL Bucureşti a fost desemnată câştigătoarea lucrărilor privind dezafectarea blocului 8, valoarea contractului cifrându-se în jurul valorii de un milion de euro. Societatea a demarat lucrările la Turceni fără să mai solicite vreun aviz de mediu, fiind amendată, la vremea repectivă cu 600 de milioane de lei vechi. Unele surse susţin că, reprezentantul firmei bucureştene, un cetăţean lituanian, era de fapt mandatarul firmelor lui Dan Voiculescu, recomandat de chiar de ministrul, din acea perioadă, Codruţ Sereş. De altfel, ulterior, contractul a fost preluat de la Invest Nikarom de către SC Mechel SA Tîrgovişte, o firmă care face parte din compania rusă Mechel, care activează în domeniul minerit şi metalurgie.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.