miercuri, 13 martie 2013

Scrii pe Facebook ca Braila e un oras imputit si pui poze? Garda de Mediu se sesizeaza imediat: nu sa dea amenzi, ci sa te viziteze!

Dupa ce ieri mai multi braileni si-au aratat pe Facebook indignarea fata de mezeria din oras si BrailaNews a considerat ca orasul e imputit pentru ca asa sunt si cei care il conduc, ce credeti ca a facut Garda de Mediu?
In loc sa amendeze Primaria pentru infectie, iar primarul la randul sau sa impute amenzile jegosilor de la gospodarire locala si salubritate si sa-i puna la treaba pe politistii comunitari, cei de la mediu s-au dus navala peste un agent economic- Braila Media- si o persoana fizica care au sediul in zona Falezei si care au luat atitudine. Se vede treaba ca opiniile exprimate pe reteaua de socializare si articolul publicat pe acest blog i-au deranjat atat de tare pe comunistii imputiti din orasul asta incat nu mai stiu cum sa faca sa inchida gura brailenilor revoltati. In loc sa-i puna la treaba pe puturosi, trimit controale la cei care sesizeaza ca lucrurile sunt deraiate rau de tot.

Iata cine asigura si conducerea la Garda de Mediu Braila! Femeia asta ar trebui sa dea amenzi non-stop, dar si ea trece prin oras si intoarce capul in alta parte, sa nu vada gunoiaele!
 http://www.obiectivbr.ro/sef-nou-la-garda-de-mediu-braila_id74489


Citeste si

http://brailanews.blogspot.ro/2013/03/faleza-dunarii-la-braila-si-cei-care.html


Alte fotografii din zona postate pe Facebook de brailenii revoltati de indolenta primarului Aurel Simionescu si nesmitirea subalternilor de la gospodarire locala si salubritate.

12 comentarii:

  1. Indiferent ce spunem noi cativa oameni,Brailenilor le plac acesti oameni care le conduc destinele,au votat in corpore acasta grupare politica,nu coneaza ce sunt oamenii din afisul electoral,conteaza sigla,ei voteaza USL si nu ce oameni sunt in acest partid.
    Asta este sacul,la fel este petecul.
    Va rog daca va permite timpul sa vizitati blogul,
    bunavestire1.blogspot.ro
    Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca tratati efectul nu cauza. De ce nu identificati cetatenii "civilizati" care au aruncat acele gunoaie. Civilizatia si bunul simt sunt pe cale de disparitie, iar noi avem pretentii sa stranga Primaria gunoaiele aruncate de "noi". Cu aceasta atitudine nu vom avea niciodata orase ca in Austria, Germania. De ce, cand mergem acolo nu indraznim sa aruncam gunoaie pe jos ?

      Ștergere
  2. pentru ca acolo se dau amenzi de nu le poti duce! pe primar ce il impiedica sa faca la fel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna Costea,
    Articolele dvs au inceput sa produca efecte pozitive in problema curateniei orasului nostru.
    Am vazut astazi la blocul unde locuiesc politistii comunitari amendau cetatenii care pun gunoie in locuri neamenajate,si se mai amendau si asociatiile de proprietari care depozitau diverse deseuri,vegetale,materiale de constructii in locuri nepermise de primarie.
    Sunteti un cetatean al urbei noastre cu o impresionanta educatie civica.
    Este foarte adevarat si ce spune comentatorl anonim,NOI PRODUCEM MIZERIA,GUNOAIELE,unde sunt grupuri de batrani care pierd timpul,gasesti cartoane,coji de seminte,ziare,unde sunt tineri lasa in urma,scuipat,cutii de bere.de racoritoare,bauturi,coji de seminte.
    In locuri amenajate panourile publicitare sa faca educatie civica,si sa anunte multe,multe amenzi.
    Va multumesc mult pentru vizita pe blogul ,bunavestire1.blogspot.ro
    Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Costea,
    Va felicit pentru locul de munca actual.
    Alegerea dvs pentru acest job si formatiunea politica pentru care lucrati este foarte onoranta si vi se potriveste orientarii politice si sociale in primul rand a dvs.
    Mult succes.
    Lepadatu Chirita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari, dar trebuie sa va dezamagesc: nu lucrez pentru o formatiune politica, ci pentru un demnitar al statului roman. Cand voi activa politic, sa fiti convins ca voi anunta chiar eu!

      Ștergere
  5. Va rog,daca va permite timpul sa vizitati si Scanteiacomintern ,va ofera si acest blog surprize politice amuzante si sugestive,acestea va plac si dvs.
    Va multumesc.
    Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce marti 22 ian 2013 a avut loc prima emisiune la RTV Galati cu tema "De unde apar diferentele de apa? Fura sau nu fura furnizorul?", luni 18 martie 2013 de la ora 20 pana la ora 22 va avea loc a doua emisiune cu aceeasi tema. Daca prima emisiune a fost senzationala a doua emisiune va fi SOC. Pana atunci anuntati vecinii, prietenii, rudele, colegii, administratorii si presedintii de asociatie ... fiindca nici nu stiti ce pierdeti. Emisiunea se poate vedea live pe Internet. Detalii la http://ap349br.bestbigdeal.com/

    P.S. : Daca-mi lasati o adresa de email va trimit un document INTERESANT in legatura cu apa de ploaie ap349br@bestbigdeal.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Dle,
    Toate sunt socante in acest oras,apa de ploaie si apa de canal,si apusul sau rasaritul soarelui.
    Am facut o adresa la primarie anul trecut in august in legatura cu pretul mare la APA CANAL in Braila comparativ cu alte orase pe Dunare si din alte localitati din tara.
    Am cerut ca sa existe un pret social pentru locuitorii cu venituri mici,apa canal reprezinta 70 % din perioada anului aproximativ 50% din factura de intretinere.
    Raspunsul a venit dupa 4 luni via CUP,un raspuns neserios,neinteligibil dat de dl CHIRITA.
    Asa ca apreciez munca dvs,dar rezultatele sunt la indemana dlui primar.
    Va salut.

    RăspundețiȘtergere
  8. DOAMNA DIN POZA NU MAI ESTE SEFA LA MEDIU DIN 15 FEBRUARIE, DIRECTOR ESTE CUZMIN CIPRIAN, OMUL DE SUFLET AL LUI BUNEA STANCU, CARE NU ARE NICI UN AN VECHIME IN FUNCTIA DE DIRECTOR,SA IL IEI DIRECT DE LA ECO UNDE A LUCRAT CA MANUITOR DE MATERIALE DE CAMPANIE A LUI MICU SI BUNEA STANCU, SA IL PUI DIRECTOR FARA VECHIME MI SE PARE CEVA STRIGATOR LA CER .SIMBATA TRECUTA A LUAT MASINA MEDIULUI SI A FACUT ACCIDENT, FOLOSESTE MASINA UNITATI IN FOLOSUL FAMILIEI, DUCE COPILUL LA CAMIN , DUCE SOTIA LA SERVICI, FACE CUMPARATURILE LA SUPERMARCHET,NU LA VAZUT NIMENI SIMBATA TRECUTA SA-L FILMEZE CIND A FACUT ACCIDENTUL. CE PRETENTII MAI AVEM CA SA FIE UN ORAS CURAT DACA AVEM OAMENI ANGAJATI FARA VECHIME.CINE SE ANGAJEAZA II CERE CEL PUTIN 1-5 ANI VECHIME IAR OMUL LUI VODA NU ARE NICI O LUNA VECHIME.RUSINE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna din poza: Popoaca sotia lui Bogdan Popoaca , avocat la firma de avocatura "Covaci si asociatii" impreuna cu nora lui Viorel balcan , abonati permanent la banii publici ai primariei Braila in dosarele cu primaria Chiscani pt fosta platforma industriala.
    Domnul Bogdan Popoaca , actualmente avocat este nepotul lui Viorel Cotiga , fostul director al Termocentralei Braila si consilier permamnent PSD de la revolutie.
    Domnul Bogdan Popoaca este fost sef birou juridic la Registrul Comertului Braila , functie lasata mostenire tot de catre un unchi , care a plecat de acolo deoarece a fost prins cu mana in banii publici, unchiul fiind fost ofiter de securitate , ca si domnul Georgescu de la finante , actualul sef al juristilor din Braila.
    Credeati ca e ceva intamplator , asa-i???

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate nu doar autoritatile se fac ca ploua ci si cetatenii.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.