sâmbătă, 2 martie 2013

Ne pregătim de alegeri la CJ Brăila anul acesta?

Cand a primit termenul in procesul cu ANI, tocmai pe 27.01.2015, Vodă s-o fi relaxat putin, gandindu-se ca daca pierde oricum e pe finalul celui de-al treilea mandat, timp in care se va fi pus la adapost si in alte chestiuni care ar fi putut interesa justitia.
Numai că ANI, aşa cum au confirmat aici surse din instituţie pentru BrăilaNews, a făcut cerere de preschimbare a termenului, obţinând la ICCJ un alt termen, de data aceasta rezonabil: 16 aprilie 2013.
Dacă ţinem cont că, potrivit statisticilor, doar 5 la sută dintre rapoartele ANI au fost infirmate de justiţie, o sentinţă favorabilă lui Gheorghe Bunea Stancu în acest dosar, în care contestă raportul de incompatibilitate, ar fi aproape un miracol.

Recomandare:
http://brailanews.blogspot.ro/2013/02/bunea-stancu-obtinut-un-termen.html

8 comentarii:

  1. Daca sunt alegeri la CJ ,castiga sigur Sergiu Diacomatu.Nu avem alta personalitate politica sa lupte cu usl,poate si Simona D sa intre in arena,vom vedea,dar este putin probabil ca acest guvern lasa justitia sa lucreze corect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar situatia de anul acesta nu mai seamana absolut deloc cu ce era anul trecut. Diacomatu a transformat in praf si pulbere tot ce a creat. Daca a ratat atunci cand a avut sanse mari sa castige, cum va imaginati ca va castiga acum, cand si-a tradat propria echipa, cand a pierdut sustinerea celor care au fost alaturi de el, cand a dezamagit facand lucruri neonorabile? Toti oamenii pe care i-a sacrificat sunt inca aici si vor vorbi la momentul oportun. Diacomatu nu mai poate convinge si o spune cu raspundere cineva care l-a creat ca personaj si l-a facut notoriu. Multi ignora faptul ca notorietatea nu e acelasi lucru cu credibilitatea. Ca sa castige, lui Diacomatu ii trebuie credibilitate. Va garantez eu ca nu o are. El, la Braila, s-a compromis definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil sa aveti dreptate,am plecat de la premiza ca nici un alt candidat la pr. CJ nu a luat un scor electoral asa de mare ca Sergiu.
    Sunteti mai bine informat decat sunt eu si va dau dreptate in acest moment,daca aveti mai multe argumente in cazul Diacomatu va rog sa ne informati pentru a avea o opinie corecta asupra acestei probleme importante.
    Va salut si va multumesc.
    Lepadatu Chirita.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Luigi,
    din cauze pe care nu le pot identifica, comentariul tau nu s-a afisat. Daca doresti sa apara, te rog sa-l mai postezi din nou!

    RăspundețiȘtergere
  5. referitor la resuscitarea lui diacomatu ca nu mai are nimeni ce sa injecteze in el....nici macar in moarte clinica nu e... e terminat....a avut sansa vietii lui dar nu a stiut sa profite de ea....istorie, scrie pe el... si mai spuneam ca la alegerile din vara, singurul vot " pro " a fost pt stancu, in rest s-a votat doar " anti ".... unii, " anti stancu ", si l-au preferat pe diacomatu ( la fel de bine putea fi oricine altcineva ), iar altii " anti stancu si anti diacomatu ", si l-au votat, in lipsa de altceva, pe ecologist....cam asa vad eu rezultatele alea.... presupunand ca vom avea alegeri anticipate, indiferent cine va fi candidatul usl-ului, mesajul de campanie se va centra pe faptul ca au totul ( guvern, parlament, etc ) si ca, vezi Doamne, o sa ploua cu fonduri si investitori la braila ( desi, in 20 de ani, indiferent cine a fost la guvernare, braila a fost, intotdeuna, ultima la alocarile bugetare )... in conditiile astea, cu ce mesaj ar putea veni unul de dreapta?... asta e marea intrebare ( castigatoare )...din moment ce atat pdl, cat si usl, au dezamagit promitand marea cu sarea, cand realitatea e cu totul alta, cum mai convingi oamenii sa creada in tine?... sau se merge tot pe votul " anti " ?... cine baga bani intr-o campanie mizand pe " anti " isi va lua o mare tzeapa.... parerea mea... nu multitudinea afiselor/concertelor motiveaza oamenii sa ii dea votul.... dc nu are o viziune, chiar si in conditiile astea de recesiune, mai bine sa stea acasa... si s-a cam demodat placa cu " aducem investitori, facem, dregem....e nevoie de altceva...de unul care, chiar si cu fonduri putine, sa fie capabil sa se descurce, sa faca lucrurile sa se miste...o multime de resurse sunt risipite... important e sa aiba capacitatea de a " vedea " toate astea.... are pdl-ul sau pnl-ul ( presupunand ca si-ar pune candidat separat ) un astfel de om?...

    RăspundețiȘtergere
  6. Dle Luigi.
    Se poate face o radiografie a evolutiei procesului electoral din vara,acum este pierdere de timp,electoratul Brailean si-a modificat optiunea de vot la parlamentare in favoarea USl nu din convingere si din manipulare,minciuna,cadouri.
    Nu a contat calitatea umana ,cicica,morala,materiala a candidatilor,toti votau TREI LITERE-U S L atat,putea sa candideze si Bercea Mondial sub stindardul USL ar fi acum parlamentar.
    Nu avem un electorat motivat,educat civic,politic,nu electoratul roman nu are discernamant,el nu mai deosebeste de 23 de ani ADEVARUL DE MINCIUNA,electoratul nostru nu se simte bine daca nu este mintit,si el la randul lui minte pe unde apuca,pentru orice,hotii la ei sunt baieti buni descurcareti,smecheri,este o virtute sa nu platesti impozite,este o prostie sa dai bonuri,bilete,chitante ect.
    Politicienii actuali din toata piata politica a "pervertit" simtul politic al populatiei.
    Am vazut babe care mergeau cu premergator,schilogi in carucior razand de parca le crescusera picioarele,de spuneai ca sectia de votare este MAGLAVID,aveau un singur tzel;SCHIMBAREA LUI BASESCU,asa de bine ce erau otraviti.
    Populatia tzarii este IRADIATA de Antenele lui FELIX,RTV,REALTV,asa ca nu mai stim daca ar candida Diacomatu,ar bate vantul din rasarit,iese curcubeul nu ar fi votat.
    USL ( PSD ) este cea mai nociva formatiune politica existenta acum,parlamentul este o puscarie de MINIMA SIGURANTA,singurul motiv de guvernare ar fi sa SCAPE DE PUSCARIE si unii sa-si pastreze,sa-si inmulteasca averile.
    Asta cred eu despre politica,guvern,electorat,partide,parlament.
    Sa aveti o noapte linistita.
    Lepadatu Chirita

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu am fi niste puturosi,betivi,hoti,am iesi in strada sa impunem noi MASURI NECESARE ANTI SARACIE asa cum fac BULGARII.
    Au schimbat un guvern,nu sunt multumiti nici asa,vor mai mult,vor schimbarea sistemului politic,vor masuri imediate si severe ANTICORUPTIE SI ANTI SARACIE.
    Romaia este penultima si Bulgaria ultima reduta SARACIEI EUROPENE.
    Motiunile candidatilor PDL la sefie ar fi trebuit sa se axexe pe aceasta f f f importanta problema sociala,nu pe gogosi rasuflate de partid,ar fi castigat multa simpatie si respect.
    CEL MAI BUN LUCRU ESTE SA IESIM IN STRADA CA VECINII NOSTRI BULGARI,NU SA INGHITIM MINCIUNILE LA TOTI POTLOGARII NUMITI MARI POLITICIENI.
    SA IMPRASTIEM ACEASTA GRAMADA DE GUNOI NUMITA PARTIDE POLITICE.
    VA SALUT CU RESPECT.
    Lepadatu Chirita

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Costea.
    Va rog sa vizitati blogul,
    Scanteiacomintern.blogspot.com
    Va rog mult daca vreti un mic comentariu pentru ultimile poatari.
    Va multumesc.
    Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.