joi, 1 octombrie 2009

Pentru Gheorghe Bunea Stancu a sosit momentul adevărului


Stancu schimbă macazul?

Aş îndrăzni să speculez următoarea mişcare a lui Stancu Gheorghe Bunea, acum că PDL şi-a atins ţinta; PSD a fost scos de la guvernare cu două luni înaintea alegerilor prezidenţiale. Acest lucru l-am anticipat deja într-un editorial publicat la începutul anului în Ziarul de Brăila, când remarcam faptul că partidul prezidenţial îşi pune partenerul de guvernare în cele mai dificile ipostaze cu scopul de a dicredita PSD. Personal, cred că preşedintele Consiliului Judeţean Brăila nu se află în cel mai bun moment al carierei sale de politician. Este momentul în care apele în ceea ce îl priveşte se vor separa. Înclin să cred ca interesele sale îl apropie mai mult în acest moment de PDL şi îl îndepărtează de partidul căruia îi datorează poziţia pe care o ocupă în acest moment.
De altfel, la vizita recentă a lui Geoană la Brăila a fost evidentă răceala liderului social-democrat faţă de Stancu. Iar zvonrile că acesta a fost ţina ironiilor usturătoare ale lui Liviu Dragnea la întâlnirea privată de după momentele oficiale ale delegaţiei social-democrate sunt cît se poate de credibile.

5 comentarii:

  1. Si care e prb? E normal, sau orice anormal poate deveni normal.
    Desi Stancu nu l-a inghitit nici o secunda pe Badalan, acestia erau bot in bot macar o data pe zi,.... Si daca dragoste nue... atunci e INTERES.
    Si sa-l vezi pe Satanica, presedinte la PDL, si cum revine Badalan in forta...
    O sa ma pis pe mine de ras. Geana Patrascu, isi pierde scaunul...

    RăspundețiȘtergere
  2. DA interesant rationament in schimb nu spune nimeni de posibila independenta a lui stancu lasandu0l pe rotaru presedinte la psd imprietenindu-se cu pdl.
    dar aici toata lumea uita un amanunt foarte important.PTR DATA VIITOARE LA PDL NICI GIANA SI NICI BADALAN NU VOR MAI FI LIDERI...ASCULTATI-MA CA STIU CE SPUN

    RăspundețiȘtergere
  3. e normal ca giana si badalan sa iasa din schema. dar asta inseamna ca pdl va ramae la braila un partid de buzunar.......al lui stancu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nuuuuuu.....cred ca invincibilul Gheorghe Chiru isi freaca mainile. el se vede presedinte la pdl braila.

    RăspundețiȘtergere
  5. cernat aurelia Braila2 octombrie 2009 la 11:42

    Doi se bat al treilea castiga.E un proverb vechi,intelept.Contemporan il completam cu:si in spatele celui de-al treilea sta unul dintre cei care se bat.Este marca"Putin".Basescu va incerca cu un independent surpriza,Geoana incearca cu Oprescu.Iar eu spun ca va castiga mult Vadim.Nu ca va ajunge presedinte dar din aceasta campanie va iesi cel mai castigat pentru ca este singurul care si-a pastrat discursul.Si cu cei 2 locotenenti Codrin Stefanescu si Marinescu(care chiar au facut cate ceva in politica),care zilele trecut la CLM Bucuresti au dejucat un joc greu,chiar iesind la bataie,PRM va face surprize la alegeri.Sunt mult mai aproape de cei multi si nevoiasi decat orice alt partid.Si mereu au strigat HOTII.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.