marți, 28 iunie 2011

Stancu, închinandu-se în fata drapelului national: ”Asta n-are si portocaliu?”

Confundand drapelul cu un simbol religios creștin, Vodă comite o dubla gafa. ”Gluma” din titlu e reala si vorbele sale arata ca ar fi in stare sa se inchine si la o zvastica, daca ar avea certitudinea ca l-ar scapa de DNAniSOARA

6 comentarii:

  1. In anul 1822 domnitorul Grigore Dimitrie Ghica i-a înmanat Marelui Aga Mihaita Filipescu (seful politiei din acele timpuri) drapelul pe care este cusuta sigla Steagului Agiei. Alaturi de sigla se afla o ghirlanda din aur in interiorul careia este prezentata Maica Domnului, inaintea ingerului ce-i aduce vestea cea buna (Buna Vestire)
    Este ca esti proasta? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem in anul 2011 si niciun oficial nu mai confunda simbolurile laice cu cele religioase.Gasaste-i scuze idolului tau intr-un mod civilizat, dacă esti in stare, ceea ce nu cred. Mojicia lui e in mod evident contagioasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim
    Interventia ta presupune prea multe asteptari din partea Stancului, respectiv exercitiul citirii, respectiv istorie. Haida-de !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar trebui sa se inchine si sa-i ceara iertare lui D-zeu pentru toate atrocitatile pe care le face cu oamenii pe care ii da afara pentru ca asa vrea el...

    RăspundețiȘtergere
  5. poza cu cei doi,exprima mila fata de cine?de cei care nu au ce pune in cosul zilnic,s-au de cei care isi impart banul public,rusine acestor impostori care de 20ani sufoca comunitatea,vedeti voi pe dracu la alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  6. astia nu trebuie alesi ,ci impuscati toti sunt niste hoti si impostori

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.